Seyfullah Polat

Şanlıurfa Veteriner Hekimleri Oda Başkanlığının seçimlerinde Abdullah Açıkgöz tekrar seçilerek güven tazeledi.

Şanlıurfa'da faaliyette bulunan 550 civarında Veteriner Hekimin yaklaşık 420'sinin üyesi bulunduğu Şanlıurfa Veteriner Hekimleri Odasında seçim heyecanı yaşandı. Pazar günü yapılan Olağan Genel Kurul seçiminde kullanılan 335 oyun 191'ini alan ve 2007 yılından bu tarafa Şanlıurfa Veteriner Hekimleri Odası Başkanlığını yürüten Abdullah Açıkgöz tekrar Oda Başkanlığına seçilerek güven tazeledi.

Şanlıurfa İl Tarım ve Ormancılık Müdürlüğünde Pazar günü yapılan seçim sonrası tekrar 2 yıllığına Oda Başkanlığına seçilen Abdullah Açıkgöz gazetemize yaptığı açıklamada katılımlarından dolayı tüm meslektaşlarına teşekkür ederek; İnsan sağlığı ve hayvansal üretimin temel taşı olan Veteriner Hekim arkadaşlarımızın haklarını savunmak üzere kurulmuş olan Şanlıurfa Veteriner Hekimleri Odasının bir seçim faaliyetini tekrar icra ettik. Demokratik koşullar altında yapılan seçime iştirak eden, oy kullanan, kullanmayan tüm meslektaşlarıma teşekkür ediyorum. Demokrasi kurallarının bir şartı olan seçim yarışımız artık bitmiş olup meslektaşlarımızın haklarına yönelik çalışmalarımız bıraktığımız yerden tekrar artarak devam edecektir' diyerek ekibi ile birlikte artan bir gayret ile çalışmaya ve kendilerine gösterilen teveccühe layık olmaya çalışacaklarını dile getirdi.

Veteriner Hekimler sağlığın ve üretimlin gizli kahramanlarıdır

Abdullah Açıkgöz açıklamalarına devamla Veteriner Hekimlerin insan sağlığı ve gıda zincirinde önemli görevler üstlendiğini belirterek; Özellikle bu pandemi döneminde bir kez daha anlaşıldı ki Veteriner Hekimler hayvan kaynaklı bir çok hastalığın teşhis ve tedavisinde bunun yanı sıra gıda zincirinde önemli görevler üstlenmektedir. Maalesef bu kadar önemli bir görevi ifa eden Veteriner Hekimlerin bir çok sıkıntısı vardır ve bizlerde inşallah bu sorunların gündeme getirilmesi ve çözüm önerileri notasında daha da gayretli çalışmalara imza atmak istiyoruz' dedi.