Haber Merkezi / Periyodik olarak mahalle gezilerini sürdüren ve esna ile vatandaşla sık sık bir araya gelen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci son olarak TOKİ mahallesini ziyaret etti. Beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı ve ilgili müdürlerle mahalleye ziyaret gerçekleştiren Başkan Ekinci'yi muhtar Halil Kaya, Pazarcılar dernek başkanı Mustafa Yıldız ile vatandaşlar karşıladı. Muhtar ve beraberindekilerle birlikte mahallede yapımı devam eden çalışmaları inceleyen ve ilgililerden bilgi alan Başkan Ekinci daha sonra semt pazarı esnafını ziyaret etti. Burada da Dernek Başkanı Mustafa Yıldız tarafından karşılanan Başkan Ekinci semt pazarı esnafına hayırlı işler temennisinde bulundu. Eyyübiye Belediyesi'nin semt pazarına yaptığı katkıdan dolayı esnaftan plaket alan Başkan Ekinci, bunun görevleri olduğunu belirtti. Başkan Ekinci ziyaret esnasında mahallede vatandaşla da kucaklaşırken bir ara bisiklete binen çocukların talebini kırmayıp çocuklarla birlikte kısa bir bisiklet turu attı. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'yi bisiklet sürerken gören bazı vatandaşlar şaşkınlıklarını gizlemezken takdirlerini de eksik etmediler.
TOKİ esnaf ve vatandaş gezisi sırasında açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, esnaf ve vatandaş kopuk bir belediyecilik hizmeti asla yürütmeyeceklerini söyledi.Başkan Ekinci, ''TOKİ esnaflarımızı ziyaret ettikten sonra TOKİ Pazarcılar Derneğimizi de ziyaret ettik. Burada daha önce bizden talepleri olmuştu. Bu talepleri semt pazarının bakım ve onarımıyla ilgiliydi. Bunu bizler pazarcılarımızın, esnaflarımızın hizmetine sunduk. Burada esnaflarımıza hayırlı ve uğurlu olsun diyoruz. Yine bu anlamda esnaf ziyaretlerimizden birini gerçekleştirerek ekiplerimizle beraber tekrar buraya geldik. Eksiklikler varsa gidermek adına geldik. Pazar esnaflarımızın da bu çalışmalara karşılık bizlere bir plaket sunmaları ayrıca bizleri mutlu etmiştir. '' Şeklinde konuştu.
TOKİ Mahalle Muhtarı Halil Kaya'da ''Eyyübiye Belediye Başkanımızın TOKİ mahallesine vermiş olduğu desteklerden dolayı Pazar Derneği Başkanımız kendilerine plaket takdim etmişlerdi. Bizlerde mahalle muhtarlığı olarak başkanımıza teşekkürlerimizi iletiyoruz.'' Dedi.