Haber Merkezi / Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen Haliliye Belediyesi Ramazan Ayı etkinlikleri, Veysel Karani Mahallesi ile devam etti. Mehmet Akif İnan Parkındaki Grup Miraç İlahi Konserine, Başkan Mehmet Canpolat, Haliliye Belediye Meclis Üyesi Abdulkadir Kamik, Veysel Karani Mahallesi Sadık Salar, Ertuğrul Gazi Mahalle Muhtarı İ. Halil Haktankaçmaz ve çok sayıda mahalle muhtarı katıldı.
Mahalle sakinlerinin okunan ilahilere eşlik ettiği Grup Sema İlahi Konseri, mahalleliler tarafından büyük beğeni topladı.
Konserin sonunda Grup Sema'ya hediye taktim eden Başkan Mehmet Canpolat, Veysel Karani Mahallesi sakinlerine müjde üstüne müjde de verdi. Halka hizmet aşkı ile çalıştığını anlatan Başkan Canpolat, şunları söyledi: 'Biriz beraberiz, Haliliye için Şanlıurfa için hep birlikte omuz omuza canla başla mücadelemize devam ediyoruz. Asfalt ile ilgili çalışmalarımız başladı. Veysel Karani ve Ertuğrul Gazi mahallelerimizin eksik kalan asfaltlarını, önümüzdeki günlerde Haliliye Belediyesi olarak dökeceğiz. Bunun müjdesini vermek isterim.
Park ve bahçeler ile ilgili bunların yenilenmesi ve eksikleri varsa tamamlanması ile ilgili de proje üzerinde çalışıyoruz. Parklarımızın kimlikli, temalı, gelişmiş parklara çevirip sizlerin hizmetine sunacağız.'
Başkan Canpolat, konuşmasının ardından mahalle sakinleri ile de görüşüp, bölgeden ayrıldı.