Haber Merkezi / Okulda görsel sanatlar salonunda açılan resim sergisine öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Çizim ve yaratıcılık, el becerisi, ön çalışma, taslaklardan oluşan Graf, filografi, eskiz adı verilen elini kaldırmadan çizilen bu teknik çalışmalar, öğrencilerin resim de büyük beceri kazanmasına ve yetenek sahibi olmasına neden olmaktadır.
Ailece de bir katılım olduğu gözlendi. Resim sergisinin açılışını TED okul müdürü Reşat Kızılataş ve Özgür Özışık'ın dedesi Misbah Hicri ve Anneannesi Adile Hicri ile birlikte Görsel Sanatlar Öğretmeni Gül Karakeçili Nahya açılışını yaptılar.
Okul müdürü Reşat Kızılateş 'böyle başarılı öğrenciler yetiştirdiklerinden dolayı derin bir mutluluk duyduğunu dile getirdi. Yazar Misbah Hicri ise; Ön çalışma ve taslak niteliğinde olan bu çalışmalar onu geleceğe hazırlayacağı bir gerçektir. Bu yaşta bu çizgilerle hayata adım atan bir öğrencinin güzel sanatlar da başarılı olmaması mümkün değildir.' Ayrıca başta okul müdürü Reşat Kızılateş olmak üzere görsel Sanatlar öğretmeni Gül Karakeçili Nahya'ya ve tüm diğer branşlarda ki öğretmenlere başarı dileklerinde bulundu.
Açılış kurdelesi kesildikten sonra misafirlere çikolata ikramında bulunuldu. Böyle etkinlik sona gelmiş oldu.