Tuğba Polat

Nossa Fırın A.Ş. Yönetim kurulu Başkanı Yusuf Kırğıl ve Pastacılık Şefi Negrican Görken, SSPE Hastası Osman Çetinkaya'ya doğum günü sürprizi yaptı.

Kendi bünyelerinde geliştirdikleri Sosyal sorumluluk Projesi kapsamında Şanlıurfa'daki engelli bireylere yönelik iyilik hareketi başlatan Nossa Fırın A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kırğıl ve Pastacılık Şefi Nagehan Görken bu sefer SSPE Hastası Osman Çetinkaya'yı ziyaret ederek sembolik bir doğum günü sürprizi gerçekleştirdi.

Kendi atölyelerinde yaptıkları pasta ile birlikte Osman Çetinkaya'yı engelli vatandaşlara ve Engelli STK'lara yönelik pozitif haberlere imza atan gazeteci İshak Polat ve Şanlıurfa Fenilketonüri (pku) Çocuk Metabolizma Hastaları Sosyal Dayanışma Derneği ( ŞUPKU) Başkanı Mustafa Çiftçi ile birlikte ziyaret ederek Osman Çetinkaya'nın babası Şanlıurfa SSPE Hastaları Dernek Başkanı İsa Çetinkaya'nın misafiri olan Yusuf Kırğıl ve Negrican Görken amaçlarının toplumda yaşayan engellilerin ve ailelerinin sorunlarına dikkat çekmek ve onların mutluluğuna bir nebze de olsa katkı sunmak olduğunu dile getirdiler.

Ziyaretten ve oğlu Osman Çetinkaya'ya yapılan sürprizden dolayı mutluluğunu belirten Şanlıurfa SSPE Hastaları Dernek Başkanı İsa Çetinkaya ise yaptığı açılamada; 2005 yılından bu güne kadar basın mensuplarının dışında ziyaret edilmeyen SSPE'li hastalarını ilk ziyaret eden NOSSA FIRIN A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kırğıl beye Pastacılık Usta Şefimiz Negrican Görken'e sürekli olarak yaptığı haberler ile sorunlarımızı kamuoyuna aktaran gazeteci kardeşimiz İshak Polat'a ŞUPKU Başkanı Mustafa Çiftçi'ye teşekkür ederim. Ziyaretleri ve sürprizleri ile bizi ziyadesi ile mutlu ettiler. Kendilerine nazik ziyaretlerinden ötürü ayrı ayrı teşekkür ediyorum' dedi.