Seyfullah Polat

AK Parti Karaköprü İlçe Yönetimi gazetemizi ziyaret ederek Yazı İşleri Müdürümüz ve Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı Veysel Polat ile bir araya geldi. AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan yaptığı açıklamada daha iyi bir Türkiye için gayret gösterdiklerini dile getirdi.

AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan, Başkan Yardımcısı Kemal Şimşek ve Yönetim Kurulu Üyeleri Yusuf Badıllı, Ramazan Kolsuzoğlu, M. Şükrü Yıldırım gazetemizi ziyaret ederek Yazı İşleri Müdürümüz ve Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı Veysel Polat ile bir araya geldi.

Ziyaret toplantısında parti çalışmaları hakkında bilgi veren AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan; Türkiye, AK Parti hükümetleri döneminde çok önemli hizmetler ile tanışmış ve her alanda büyük adımlar atmıştır. Bu manada Şanlıurfa ve Karaköprü İlçemizde de AK Parti döneminde önemli yatırımlar gerçekleşmiş ve gerçekleşmeye de devam edecektir. Milletimizin AK Parti'ye olan teveccühü ile daha çok gayret göstermeye ve bu teveccühe layık olmaya çalışacağız' diyerek yaptıkları çalışmalarda öneri, eleştiri ve haberler ile yerel medyanın kendileri için önemli bir yer tuttuğunu dile getirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yazı İşleri Müdürümüz ve Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı Veysel Polat siyasetin ülkeye hizmette önemli bir alan olduğu belirterek; Memlekete hizmette siyasetin ve siyasetçinin yeri önemlidir. Böylesi önemli bir alanda dürüst siyasetçilere ihtiyacımız vardır. Ülkemizin daha iyi yerlere gelmesinde siyasetçilerin görevleri ve vebali ağırdır' diyerek AK Parti Karaköprü Başkanı Sait Ağan ve Yönetim Kurulu Üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.