Haber Merkezi / AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül'ün katılımıyla mitinge dönüşen büro açılışında coşkulu anlar yaşandı. Davul zurna eşliğinde halayların çekildiği alana gelen AK Başkan Adayı Av. Beyazgül'e sevgi seli oluştu.
BEYAZGÜL: URFA'DAN AK PARTİYE REKOR OY İSTİYORUZ
Belediye Meclis Üye Aday Adaylığına başvurduğu ancak listede yer alamadığı halde AK Davaya küsmeyerek örnek bir davranış sergileyen Murat Basyan'ı bu hareketinden dolayı kutlayan AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, 'Murat kardeşimiz daima bizim yanımızda olmuştur. AK Partiye ve bu davaya daima desteğini sonuna kadar göstermiştir. Aday olup olmaması onun için önemli değil. O Başkanım ben hep buradayım demiştir. Murat Basyan bir dava adamıdır. Bir rüzgarla eğilmez öyle hemen küsmez. Listede yer bulamayıp küsüp gidenlere iyi bir örnek teşkil etmiştir. Allah'ın izniyle Urfa kararını vermiş. Ancak Urfa'dan AK Partiye rekor oy istiyoruz.
BEYAZGÜL: URFA'DA İSTİHDAMI DESTEKLEYECEĞİZ
Şanlıurfa'da gençlerin istihdamı konusunda önemli projeler ürettiklerini belirten AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, 'Şehrimizin bur huzur şehri olduğunu anlatarak yatırımcıların bu kente gelmesini sağlayacağız' diye konuştu.
BASYAN: AK PARTİYE DÜNDE BÜGÜNDE YARINDA DESTEĞİMİZ BİTMEYECEK
Ak Partiye dünde bugünde yarında mezara kadar destek vereceklerini ifade eden Eyyübiye Belediye Meclis Üye Aday Adayı Murat Basyan, 'Milletin bekası için çocuklarımızın geleceği için bu davaya daima sahip çıktık çıkmaya devam edeceğiz. Zeynel Başkana ve diğer ak adaylara daima desteğimiz sürecektir. Davetimizi kırmayarak bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum' dedi.