Haber Merkezi / Şanlıurfa'nın merkez Karaköprü Belediyesi tarafından ilçenin yeni ve büyüyen bölgesi olan Seyrantepe (Maşuk- Toki) mahallesinde yaptırılan kompleks ve meydan projesinde çalışmalarda sona doğru gelindi. Yeşil alan çalışmaları tamamlanan projede çevre düzenleme ve yol açma çalışması yapılıyor.
Seyrantepe kompleksi projesine önem veren Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli çalışmaları yerinde incelerken, projenin bir an önce bitirilip Seyrantepe halkının hizmetine sunulması için talimat verdi.
Seyrantepe Mahallesinde vatandaşların pazar yeri, market ve yeşil alan ihtiyacını gidermek için böyle bir kompleks yaptıklarını ve kısa süre içinde vatandaşların hizmetine sunulacağını ifade eden Başkan Baydilli, 'Kompleksimizde artık son aşamaya geldik. Şu an çevre düzenlemesi yapılıyor, ön tarafına da kilitli parke döşeyip açılışını gerçekleştireceğiz ve vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Burada emeği geçen tüm çalışanlarımıza, yüklenici firmaya ve mahalle muhtarımıza çok teşekkür ediyorum' diye konuştu.
Seyrantepe'de (TOKİ-MAŞUK) yapılacak olan meydan ve yaşam alanı projesinde vatandaşın ihtiyacını karşılamak üzere; alışveriş merkezi, semt pazarı ve kafeterya bulunuyor. 4000 m2 yeşil alana sahip olacak projede, 1200 m2 alış -veriş kompleksi, 1200 m2 otopark ve semt pazarı ile 1000 m2'lik meydan bulunuyor.