Haber Merkezi / Bozova Halk Eğitimi Merkezine yeni atanan Necati Taş a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Kaymakam Göker ilçemiz için halk eğitim merkezinin çok önemli olduğunu kısa zamanda güzel çalışmalara imza atan kurum müdürüne teşekkürlerini iletip yeni kursların açılması yönünde çalışmalar yapılmasını istedi.
Bozova Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde açılan ve Bozova Belediyesi tarafından desteklenen Sedef Kakma Kursunu inceleyen Göker, Sedef Kakma kursunda ki kursiyerleri dinledi, ihtiyaçlarını sordu. Ev hanımlarının kurslar sayesinde aile bütçelerine katkı sağlama imkanı bulduklarını belirten Göker, 'Gördük ki kursa katılan bayanlarımız hünerli elleriyle erkeklere adeta taş çıkartıyorlar. Sadece ahşap işlemeleri ve sedef kakmacılık yapmıyorlar.
Aynı zamanda değişik modelde hediyelik kutuları da yaparak hem meslek öğreniyorlar hem de İş-Kur desteği ile aile bütçesine katkıda bulunuyorlar. Bu tür kursların devam edeceğini belirten Göker her zaman desteklerini esirgemeyeceğini belirtip kursa katılan bayan kursiyerleri tebrik etti.
Kursiyerlerin çalışmalarından oldukça memnun olan Kaymakam Göker, Bozova Halk Eğitim Merkezi Müdürü Necati Taş'a başarılar diledi.