Haber Merkezi / Başkan Ekinci ve Kaymakam Çengel'in Millet Bahçesine yaptığı incelemelerde, AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin, İlçe Emniyet Müdürü Zekeriya Baran, Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Çelik, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Şuski Viranşehir müdürü Sedat Tataş ve Viranşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mahmut Güldaş eşlik etti.
Beraberindeki heyetle birlikte Yenişehir Mahallesi Curcup Deresinde yapım çalışmaları bitme aşamasına gelen Millet bahçesinde incelemelerde bulunan Başkan Ekinci ve Kaymakam Çengel, çalışanlara kolaylıklar dileyip, yürütülen çalışmalar hakkında yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.
260 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Viranşehir Millet Bahçesinin sosyal donatıları ve piknik alanları ile Viranşehir'in yeni cazibe merkezi olacağını ifade eden Başkan Ekinci, Millet bahçesinin bitmesiyle birlikte ilçenin nefes alacağını söyledi.
Bitme aşamasına gelen Millet Bahçesinin en kısa sürede tamamlanarak hizmete açılacağını anlatan Başkan Ekinci, Yapım aşamasında sona gelinen Devasa projenin Viranşehir'e çok yakışacağının altını çizdi.
Ekinci, "Millet Bahçesi, yeşil alan ve sosyal donatıları ile Viranşehirimize rahat bir nefes aldıracak. Güzel ilçemizin güzelliğine güzellik katacak, yaşam kalitemizi artıracak. Yakın zamanda açılışını yapacağımız Millet Bahçemiz halkımıza şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.
Viranşehir Kaymakamı Önder Çengel ise, Projeye hayran kaldığını belirterek, Millet Bahçesini ilçeye kazandıran ve emeği geçen herkese teşekkür etti.
AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin'de Millet Bahçesinin ilçe halkına hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve emeği geçenlere minnettar olduğunu söyledi.
Curcup Deresinde 260 dönüm alan üzerinde yapım çalışmaları devam eden Millet Bahçesinde mesire alanı, millet kıraathanesi, egzersiz ve çocuk oyun alanları, bisiklet parkuru, koşu ve yürüyüş parkuru ile dinlenme alanları yer alacak.