Haber Merkezi / Park Bahçeler Müdürlüğü, Başkan Fevzi Demirkol'un 'yemyeşil Haliliye' hedefiyle yürüttüğü çalışmalar kapsamında Karşıyaka Mahallesi 589 Sokakta başlattığı park yapım çalışmalarını tamamladı. Yürüyüş yolu, piknik masaları ve banklar yerleştirilerek, yemyeşil görünümüyle hizmete sunulan parkta, spor yapmak isteyen vatandaşlar için de yürüyüş yolları yapıldı. Mahalleye kazandırılan park dolayısıyla vatandaşlar, Başkan Fevzi Demirkol'a teşekkür ettiler.

AHMET YESEVİ'DE 3 YENİ PARK DAHA
Park Bahçeler Müdürlüğü, yeni park yapım çalışmaları kapsamında Ahmet Yesevi Mahallesinde 18 dönümlük alan üzerinde 3 yeni parkın yapımı için çalışmalara başladı. Bölgede toprak tasfiyesi yapan ekipler, tasfiye sonrasında haritalandırma işlemini gerçekleştirerek, proje çizimiyle birlikte parkın yapımını devam ettirecek. Ekipler, 3 yeni parkın yapımına geçilmesi için iş makineleriyle yürüttüğü tasfiye çalışmalarını kısa sürede tamamlamayı hedefliyor.
Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Veysel Karani Mahallesinde bulunan Mehmet Akif İnan Parkında ise kırılan veya bakım gerektiren bank ve piknik masalarının yenilenmesini sağlıyor. Park içi yollar da, ekipler tarafından kaldırılarak kilitli beton parke döşemesi yapılıyor. Elektrik ve su tesisatlarının da yenilendiği çalışma kapsamında, park çevresinde bulunan duvarda kaldırılarak parkın daha görünür hale gelmesi gerçekleştirildi.