Haber Merkezi / Devir Teslim Törenine Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal Eyyübiye Belediye Başkanları Müdürler ve personeller katıldı.
Makamda devir teslim töreninde konuşan Kuş; Eyyübiye halkına bizleri rekor bir oyla seçtikleri için teşekkürlerimi sunuyorum bundan sonra hizmet vakti dedi.
31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimlerde yeni seçilen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, yeni seçilen belediye meclis üyeleri ve partililer ile birlikte Eyyübiye Belediyesinde devir teslim törenine katıldılar. Dün Mazbatasını alan yeni Belediye Başkanı Mehmet Kuş bugün Eyyübiye Belediyesi'ne geçerek personelleri tarafından büyük kalabalık ile karşılandı.
Devir teslim töreninde konuşan Mehmet Kuş;31 Mart yerel seçimleri geride bıraktık çok şükür Eyyübiye halkımız bizleri rekor bir oyla Belediye Başkanı olarak seçtiler bu saatten sonra Eyyübiyeli kardeşlerimize hizmet zamanı. Seçim atmasforinden bahsetmiştik Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül olmazsa olmaz demiştik çok şükür gerek Eyyübiyeli kardeşlerimiz gerekse Şanlıurfalı kardeşlerimiz çok büyük bir şekilde teveccüh gösterdiler kendilerinden Allah razı olsun. Bugüne kadar Eyyübiye Belediye Başkanlığı görevinde olan kardeşimize şükranlarımı iletiyorum hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül;Bugün bir devir teslim törenindeyiz bu devir teslim töreninde Mehmet Ekinci Başkanımız bizleri telefon ile aradı rahatsızlığından dolayı şehir dışında olduğunu bildirdi burada bir devir teslim törenini daha gerçekleştiriyoruz. Artık Eyyübiye halkının sorunları için bizlere düşen görev Mevcut Mehmet Kuş Başkanımız ile birlikte ortak hareket etmek ve birebir çalışmak olmaktır. Biz seçim çalışmaları sırasında şunları ifade ettik şehrin sorunları çözmek için İlçe ve Büyükşehir Belediye Başkanımızla Hükümetimiz ile beraber olacağız Cumhurbaşkanımızı arkamıza alacağız. Şimdi sıra bizde bu görevlere kollarımızı sıvayıp başlayacağız sorunların üstesinden birer birer geleceğimize inanıyorum. Ben seçilen başkanımıza tekrardan hayırlı uğurlu olmasını diliyorum dedi.
Şanlıurfa Ak Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız;31 Mart Seçimlerini geride bıraktık Allaha şükürler olsun Şanlıurfa'mızda 13 ilçemizden 12'sini ve Büyükşehir Belediyemizi aldık. Vatandaşlarımız tekrardan oylarını Ak Parti'den yana kullandı vatandaşlarımız şunu her zaman gösterdi ki hizmetten,istikrardan ve refahtan yana oyunu kullandı. Eyyübiye halkımız yine kendisine yakışanı yapıp rekor bir oy le Belediye başkanını seçtiler. Seçilen eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Kuş'a hayırlı olmasını diliyorum seçim sürecinde bizlere destek olan teşkilatımızın İlçe Başkanından ana kademesine kadar görev yapan arkadaşlarımıza ve seçilen Meclis Üyelerimize tekrardan Allah hayırlı uğurlu olsun diliyorum dedi.
Eyyübiye Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Moğalİ Sayın Büyükşehir Belediye Başkanım, İl Başkanım, İlçe Başkanım ve değerli katılımcılar buradan hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum. 31 Mart günü bizlere Eyyübiye Halkı bir bayram yaşattı bundan dolayı herkese şükranlarımız sunuyorum. Seçim süresinde verdiğimiz sözlerin hepsinin arkasında olup güçlü bir ekip ile hareket edip sözlerimizin arkasında duracağız. Yeni seçilen Başkanımıza ve tüm Meclis üyelerimize hayırlı uğurlu olsun diliyorum dedi.