AA / Ceylanpınar Belediyesi tarafından düzenlenen yemekte davetlilerle bir araya gelen İlçe Jandarma Komutanı Uzun, helallik isteyip vedalaştı.
Uzun, yemeğin ardından yaptığı konuşmada ilçede çok güzel günler geçirdiğini belirterek meslek hayatında Ceylanpınar'ın yerinin farklı olduğunu söyledi.
İlçede güzel anılarla ayrıldığını anlatan Uzun, şöyle konuştu:
'2014 yılının Ağustos ayında Ceylanpınar'da göreve başladım. Bu onurlu ve şerefli görevi sonlandırmış olacağız. Burada bu güzel günü tertip eden, bizleri bir araya getiren Ceylanpınar Belediye Başkanımız Menderes Atilla'ya teşekkür ederim.
Burada 4 yıl boyunca huzur içerisinde emniyet mensuplarımızla, silah arkadaşlarımla, siyasetçilerimizle ve vatandaşlarımızla çok güzel günler geçirdik. Yeri geldi yorulduk, yeri geldi kırıldık, yeri geldik üzüldük ama şerefimizle aldığımız görevi İl Jandarma Asayiş Şube Müdürümüz Murat Binbaşıma teslim edip aranızdan ayrılacağız. Benim hakkım size geçmişse helal olsun, sizlerin de helal etmesini istiyorum.'
Belediye Başkanı Menderes Atilla ise, Binbaşı Ahmet Uzun'un Ceylanpınar'da önemli görevler yaptığını belirterek yeni görevinde başarılar diledi.