Haber Merkezi / Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, 24 Haziran seçim çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Çiftçi, Siverek temaslarına esnaf ve vatandaşla sohbet ederek başladı. Daha sonra sivil toplum kuruluşlarını gezen Başkan Çiftçi, mahallelerde de vatandaşlara AK Parti'nin çalışmalarını anlatarak halkın talep ve önerilerini dinledi.
Ziyaretleri çerçevesinde AK Parti Siverek ilçe teşkilatını da ziyaret eden ve açıklamalarda bulunan Başkan Çiftçi, 'AK Parti her daim hizmet edecek olan bir partidir. Halka yakın olan, milletin derdiyle dertlenen ve çözen böyle bir lider yok. Milletin sorunlarını çözen başka bir belediye de yok. Milletin yıllardır olmayan yere içme suyu götürebilecek yine AK Parti kadrolarıdır. 40 yıl ömürlü kalıcı beton yol uygulamasını yine AK Parti kadroları yaptı. Kültür merkezi ve içme suyu arıtma merkezini de AK Parti kadroları yapıyor' dedi.

'BİZ, BÜYÜK BİR PARTİYİZ'
AK Parti'nin güçlü bir lideri olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Çiftçi, 'Gücümüzü sizden alıyoruz. Hizmette bizimle yarışamazlar. Her yerde eserlerimiz var. Lider güçlü, milletin desteğini alıyor. Biz büyük bir partiyiz. Partimiz liderimiz başlanılan projelerin bitirilmesini istiyor. Cumhurbaşkanımız başta olmazsa, meclisimiz güçlü olmazsa belediyelerimiz de bir şey yapamaz' şeklinde konuştu.
Büyükşehir Belediyesi'ne çalışmalar için teşekkür eden AK Parti Siverek İlçe Başkanı İlhan Çelik de, 'Büyükşehir Belediye Başkanımız ve ekibi sadece Siverek'e ziyaretleri noktasında seçim göreviyle gelmiyor. Büyükşehir Belediyesi olarak Siverek'te birçok çalışmalar yaptı. Katı atık, içme suyu arıtma gibi projeleri ilçeye kazandırdı. Büyükşehir Belediye Başkanımız ve ŞUSKİ Genel Müdürlüğü ekiplerine teşekkür ederim. Diğer siyasi partiler gibi yıkan partiler olmadık. Onaran ve inşa eden bir parti olduk' dedi.
Başkan Çiftçi, teşkilat ziyaretinin ardından Ziraat Odası'nı ziyaret ederek, talep ve önerileri dinledi.