Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, 2024 yılına artık saatler kala zor geçen bir yılın ardından yeni yıl mesajı yayımladı.  Başkan Ekinci, yayınladığı mesajında; Acısı, tatlısıyla geride bıraktığımız 2023 yılının muhasebesini yaparak, edindiğimiz tecrübe ve kazanımları yeni başlayacağımız yılda daha güzel sonuçlar elde etmek için kullanacağımız bir yıl olmasını dileyerek, şu ifadelere yer verdi.

“Her yeni yıl umut dolu güzel yarınlara, yeni hedeflere ve mutlu, huzur dolu ve müreffeh yarınlara ulaşmamız için bizlere taze başlangıçlar ve yepyeni fırsatlar sunmaktadır. Geride bıraktığımız bir yıl içerisinde Viranşehir’imizin sahip olduğu eşsiz potansiyeli harekete geçirerek şehrimizin kalkınması, büyümesi, markalaşması, tanıtılması için başlattığımız çalışmalarımız yeni yılda da artarak devam edecektir.”

Yeni yılda da söz konusu yatırım ve hizmetlerin devam etmesi, vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu hizmetlerin en iyi, en kaliteli bir şekilde sunulması amacıyla vatandaş memnuniyetini önceleyen hizmet anlayışıyla ekip arkadaşlarıyla birlikte var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini dile getiren Başkan Ekinci, “Bölgemizde yaşanan depremin üzüntüsünü halen derinden yaşıyoruz. Zor günlerde, tek yürek olmanın ne kadar değerli olduğunu deprem zamanında bir kez daha anladık. Birbirimizin umudu, birbirimizin yaşama sevinci olduğumuz 2023 yılında depremden etkilenen her bir kardeşimizin yüreğine dokunmaya, hüzünlerini paylaşmaya, kendilerine destek olmaya devam edeceğiz. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum. Hayatını kaybeden insanlarımızın yakınlarına da sabırlar diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle yarınların bugünden, yeni yılın eski yıldan daha iyi olmasını diliyor, 2024 yılının başta, hizmet etmekten büyük bir onur duyduğum Viranşehir’imize, Ülkemize ve tüm insanlığa huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ediyor, tüm hemşerilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: GAPGündemi