Ayser POLAT / Karaköprü Belediyesine bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde sürdürdüğü üstyapı faaliyetlerine ara vermeden devam ediyor. İlçede yapılaşmanın hızla arttığı Batıkent Mahallesinde yeni açılan yolları kilitli parkeyle döşeyen ekipler, yayaların güvenli bir şekilde ulaşım sağlayabilmesi için de tamamlanan kaldırımları hizmete sunuyor.

BAYDİLLİ: EKİPLERİMİZ ARALIKSIZ BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIYOR
Batıkent Mahallesi'ndeki çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, 'Batıkent Mahallemizde özellikle yeni yapıların olduğu bölgelerde yeni yollar açıyor ve altyapısı tamamlandıktan sonra bunları kilitli parke ile döşüyoruz.
Fen İşleri ekiplerimiz ilçemizin yolları açık olsun, vatandaşlarımız yollarda sorun yaşamasın diye çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bunun yanında yayalarımızın güvenliği için kaldırımlar da yapıyoruz. Deforme olmuş yollarda da onarım ve yenileme çalışması yapan ekiplerimiz de sahada çalışıyor. Asfalt yama ekibimiz de deforme olmuş asfalt yolları onarıyor. Yani biz dört koldan ilçemizin yolları açık olsun ve vatandaşlarımız yol sıkıntısı çekmesin diye çalışıyoruz' diyerek yeni yapılaşmayla birlikte her zaman yeni yol ihtiyacı doğduğunu, bu ihtiyacı gidermek adına Fen İşleri Ekiplerinin aralıksız bir şekilde çalışma yürüttüğünü ifade etti.