Haber Merkezi /Viranşehir Belediyesi ilçedeki çalışmalarına bir yenisini ekliyor. Viranşehir Belediyesi, Şanlıurfa Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) işbirliğiyle ilçenin Şırnak Mahallesinde modern ve çok amaçlı park için çalışmalara başladı. 12 bin metre karelik alanda yapılacak olan parkta halı saha, basketbol, voleybol, yürüyüş parkurları, bisiklet yolu, çocuk oyun alanları, çocuk oyun grupları bulunacak. Temeli atılan tesiste Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci incelemelerde bulundu.

Viranşehir'e modern ve çok amaçlı bir yeşil alan kazandırdıklarını ifade eden Başkan Salih Ekinci, parkın çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı. Viranşehir'e yakışır çalışmalar yürütmeye çalıştıklarını ifade eden Başkan Ekinci : 'YİKOB, yani Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığı ile birlikte Şırnak mahallemizde böyle bir proje yaptık. 12 bin metrekarelik alan üzerinde olacak parkımızda gençlerimiz spor yapabilecek ve sosyal aktivitelere düzenleyebilecekler. Parkımızda halı sahamız olacak, voleybol, basketbol, yürüyüş parkurları, çocuk oyun gruplarının yanı sıra yeşil alanlar da olacak.' Dedi.

Çalışmaların süratle devam ettiğinin altını çizen Başkan Ekinci : 'Salgın hastalık nedeni ile ülke genelinde her alanda çalışmalar aksadı. Fakat biz yinede çalışmalarımıza devam ediyoruz. Tesisimizin kaba inşaatını Ramazan Bayramından önce bitirmeyi hedefliyoruz.' Diye konuştu.

Viranşehir belediye Başkanı Salih Ekinci, Proje için Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin'e de teşekkür etti. Başkan Ekinci : 'Bu projemizde bize destek olan, belediyemize tüm imkanlarını sunan, Şanlıurfa Valimiz Sayın Abdullah Erin'e çok teşekkür ediyorum' dedi.