Haber Merkezi / Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ile birlikte ilçedeki kırsal mahalleleri gezerek 24 Haziran'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimler için vatandaşlardan destek istedi.
Bölge Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Belediye Meclis Üyeleri ve ilçe teşkilatıyla ziyaretlerini sürdüren Başkan Baydilli, Karaköprü'ye bağlı, Yoğunburç, Sayburç, Kızılburç, Çıralı Küçükalanlı, İnanlı ve Ayanlar kırsal mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlardan destek istedi.
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, 24 Haziran seçimleri için sahada vatandaşlarımızla bir araya gelmeye ve bu seçimin önemini, sadece bir Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimi olmadığını anlatmaya çalıştıklarını söyledi.
Başkan Metin Baydilli şunları söyledi:
'Bölge Milletvekilimiz Mehmet Ali Cevheri ve Belediye Meclis üyelerimizle birlikte kırsal mahallelerimizi dolaştık. Kırsalda vatandaşlarımızın sorunlarını ve taleplerini dinledik. Çözümü mümkün olanlar için gerekli talimatları verdik. Bunun yanında vatandaşlarımıza bu seçimin ümmetin, mazlumların kurtuluş seçimi olduğunu ve Cumhurbaşkanımızı en güçlü şekilde yeniden seçmemiz gerektiğini, milletvekillerimizin tamamı meclise göndererek Şanlıurfa'yı güçlendirmemiz gerektiğini belirttik. Ben kırsaldaki vatandaşlarımıza ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum'
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ise Belediye Başkanımız ve teşkilatımızla birlikte Karaköprü'müzdeki kırsal mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldiklerini söyledi.
24 Haziran'da çok önemli bir seçime gideceklerini belirten Milletvekili Mehmet Ali Cevheri,
'Biz çalışmalarımızla tüm vatandaşlarımıza dokunmaya onlarla iletişim kurmaya çalışıyoruz. Karaköprü ilçemizde bugün de belediye başkanımız ve meclis üyesi arkadaşlarımızla kırsal kesimdeki vatandaşlarımızı ziyaret ettik. 24 Haziran'da ülkemizin ve ümmetin geleceği belirlenecek, şer güçlerin üzerimize oynadıkları oyunları ve planları inşallah başlarına yıkılacaktır. Buradaki vatandaşlarımız bilinçli ve sağduyulu, yapılan şeylerin farkındalar. İnşallah Şanlıurfa olarak 24 Haziran gecesi en yüksek oyu alarak güçlü bir şekilde meclise gidecek ve hizmetlerimizi artırarak devam ettireceğiz' diye konuştu.