AA / Haber Merkezi / Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikler, Şehitlik Anıtına Çelenk sunulması ve Gençlik Yürüyüşünün ardından Topçu Meydanında devam etti. Şenliklerde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü sporcuları hünerlerini sergilerken, genç sporcuların aileleri de etkinliklere yoğun ilgi gösterdi.
Renkli görüntülere sahne olan etkinliklerin sonunda Şanlıurfa Vali Vekili Uğur Sezer ve diğer protokol üyeleri tarafından Türkiye ve dünyada yapılmış olan farklı müsabakalarda şampiyonluklar elde etmiş olan sporculara madalya ve kupaları takdim edildi. Ayrıca Toplumda Fiziksel Aktivitenin Arttırılması Projesi kapsamında 19 Mayıs Bayramı dolayısıyla lise öğrencilerine 1200 bisiklet dağıtıldı.
Düzenlenen etkinliklere Şanlıurfa Vali Vekili Uğur Sezer'in yanı sıra; Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, İl Jandarma Komutanı Albay Selman Kömürcü, Vali Yardımcısı Oğuz Şenlik, protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Viranşehir
Şanlıurfa'nın Viranşehir ve Halfeti ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Viranşehir Kaymakamlığı bahçesinde düzenlenen törende, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Enver Alay Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından buradaki tören sona erdi.
Etkinlikler kapsamında lise öğrencileri arasında bisiklet ve voleybol yarışması düzenlendi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Sağır ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Enver Alay, voleybol ve bisiklet yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi.

- Halfeti
Halfeti'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı çeşitli etkinliklere kutlandı.
Hükümet Konağı'nda düzenlenen törende Gençlik ve Spor İlçe Müdür Vekili Ferman Kınık, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.
İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından kutlamalara Yukarıgöklü Lisesi'nde devam edildi.
Burada gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler çeşitli gösteriler düzenledi.
Programa, Şanlıurfa Vali Yardımcısı Ahmet Yıldız , İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Tolga Çetin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şevket Kandemir ve diğer kurum amirleri katıldı.