YURTİÇİ VE YURTDIŞINDAKİ PAZAR PAYIMIZ ARTMAYA DEVAM EDİYOR

Türk çiftçisini, yağmurlama sulama sistemleriyle ilk kez tanıştıran firma olan Elmas Sulama Sistemleri, tarım fuarındaki yerini aldı. Sulama sistemleriyle ilgili bilgi veren ve fuarla ilgili değerlendirmelerde bulunan firma Bölge Müdürü Murat Dal, 'Elmas markasıyla 2000 yılında sektörüne giriş yapan firmamız, 2003 yılında yağmurlama sulamanın tüm çeşit boru ve ek parça imalatına başlayarak sektörde bir ilke imza attı.

2010 yılında ise damla sulama boru ve ek parçalarını üretmeye başlayan firmamızda, ürün çeşidini artırarak sektöründe aranan bir marka haline geldi. Yurtiçindeki pazar payımız her geçen gün artıyor. Yurtdışında Cezayir, Irak, Kazakistan başta olmak üzere hedef kitlemizde bulunan ülkelere ihracatımız devam ediyor. Sürekli artan kalite anlayışımızla çiftçilerin vazgeçilmez tercihi olan firmamız, teknolojinin yakın zamanda 2. Organize Sanayi Bölgesinde tüm yenilikleri içinde barındıracak 33 dönümlük bir alan üzerine kurulu yeni tesisini hizmete açacak' diyerek bilgi verdi.

AMATÖR VE ZAYIF BİR ORGANİZASYON OLDU

Fuar alanı ve organizasyonla ilgili eleştirilerde bulunan Dal, 'Fuar alanı, çevre illerle kıyasladığınızda çok küçük bir alan üzerine kurulu. Şehrin içinde genişleme imkanı olmayan bir yer seçilmiş. Zayıf bir organizasyonla karşılaştık. Açık alanda yeteri kadar sergi alanı yok. Reklam anlamında eksiklikler var. Katılımcı firmaların standına elektrik öğle zamanı verilmeye başladı ve 4 kez elektrik kesildi' diyerek sitem etti.

Seyfullah Polat