AA Kaymakam Ferhat Sinanoğlu'nun, Suruç Belediyesine görevlendirilmesinin ardından ilçe halkını hakkettiği temel hizmetler hızla yerine getiriliyor.
İlçe genelindeki park, bahçe ve okullarda altyapı çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri, Suruç'un ana güzergahındaki cadde ve sokaklarda da çalışmalarını tamamlama aşamasına geldi.
İlçe merkezinde yaklaşık 30 yıldır yenilenmeyen mahalle ve sokaklara asfalt döken ekipler, ilçede çukur, bozuk ve köstebek yuvası yollar da onarıyor.

2018 Suruç'un yılı olacak
Başkan Yardımcısı Veysel Kızılay ve beraberindeki ekip, merkez ve kırsal mahallelerde yürütülen çalışmaları inceledi.
Belediye hizmetlerine ilişkin gazetecilere açıklamada bulunan Kızılay, şunları kaydetti:
'Merkez ve kırsal mahalle ayrımı yapmadan ilçe genelinde stabilize, kilitli beton parke ve yeni yol açma çalışmalarına devam ediyoruz. Yapılan çalışmalar kapsamında daha önceden 300 bin metrekare kilitli beton parke taşı döşemesi yaptık. Bu yıl içerisinde de alt yapısı biten bölgelerde 150 bin metrekare parke taşı döşemeyi planlıyoruz.
Kış ayının kendini yavaş yavaş gösterdiği bugünlerde çalışmalarımıza ağırlık verdik. Suruç'ta çukur, bozuk ve köstebek yuvası haline gelen yollar tarih oluyor. İlçede hizmet görmemiş tek bir sokak ve caddenin kalmaması için 24 saat çalışmaya devam ediyoruz. 2018 yılı Suruç'un yılı olacak.'