Haber Merkezi / 31 Mart yerel seçimleri kapsamında ev toplantıları, esnaf ve mahalle gezilerini aralıksız olarak sürdüren ve her fırsatta 'Eyyübiyelilere Başkan Değil Hizmetkar Olmaya Talibim' diyen Eyyübiye'nin AK Başkan Adayı Mehmet Kuş, esnaf gezileri kapsamında Tarihi Hanlar Bölgesini gezdi.
Belediye Meclis Üyesi Adayı İbrahim Halil Beyaz ile birlikte Çarşılar Bölgesinde yer alan esnafları teker teker ziyaret ederek onların dilek ve önerilerini dinleyen Mehmet Kuş'a esnafın gösterdiği ilgi görülmeye değerdi.

KUŞ EYYÜBİYELİLERİN GÖNÜLLERİNİ FETHEDİYOR
Merhum Babası Mustafa Kuş'un Şanlıurfa'da oldukça sevilen bir isim olmasının avantajını da yaşayan Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş'un Tarihi Hanlar Bölgesinde yaptığı esnaf ziyareti sırasında uğradığı 'Baba Dostu' terzi esnafıyla girdiği samimi diyalog görülmeye değerdi.
Gönül Belediyeciliği düsturuyla yola çıkan AK Partili Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş, baba dostu esnafın elini öperken çocukluğuna gitmesi eski hatıraların canlanmasını sağladı. Esnaflarla tokalaşan, büyüklerinin elini, küçüklerinin ise gözlerini öpen ve onların ikramlarını geri çevirmeyen Belediye Başkan Adayı Kuş'un samimi tavırları halkın takdirini topladı.
KUŞ: AMACIMIZ BAYRAĞIMIZI GÖKLERDE DALGALANDIRMAK
Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde gece gündüz demeden bu kente ve ilçeye hizmet etmek düsturuyla yola çıktıklarını belirten Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş, ' Amacımız Reis'i Cumhurumuzla birlikte bu ülkeye hizmet etmektir' dedi.
Haşimiye. Kunduracılar, Kürkçüler Çarşısını adım adım gezdiklerini belirten Kuş. 'Esnaflarımızla buluştuk. Onların dilek ve önerilerini dinledik. Bize 31 Mart gecesi destek vereceklerini ifade ettiler. İlçedeki mevcut sorunları bize aktardılar. İnşallah bunların çözümü konusunda gerekli çalışmaları yürüteceğiz. Büyükşehir Belediye Başkanımız ile el ele vererek Eyyübiye'yi yaşanabilir bir ilçe haline getireceğiz' diye konuştu.
Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş'un seçim bürosunu ziyaret eden Eyyübiye Belediye Meclis Üyesi Adayı, Gençlik Kolları Başkanı Halil Müjde ise yaptığı açıklamada oy oranları açısından 31 Mart'ta Eyyübiye'nin Türkiye genelinde yine ilk sıralarda yer alacağına inandığını söyledi.