Haber Merkezi / Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Ak ve ilçe yönetimi ile bir araya gelen Başkan Ayhan, yıllardır Türkiye'ye musallat olan terör örgütleri ve onların işbirlikçilerine karşı Allahım kahraman Mehmetçiklerimize muzafferiyetler ihsan eylesin. Şu anda sınırın ötesinde kanıyla, canıyla mücadele eden ordumuzun Allah yar ve yardımcısı olsun' dedi.
Başkan Ayhan, şehit kanıyla sulanmış topraklarda tek bir çakıl taşının bile verilemeyeceğini belirterek, 'Türkiye önemli bir süreçten geçiyor. Bu süreçte yapmamız gereken bir yandan Mehmetçiklerimiz için dua etmek, diğer yandan birlik ve beraberliğimizi bozmadan dimdik ayakta durmak. O şer odakları bilsinler ki Başkomutanımızın dediği gibi bizi bölemeyecekler, parçalayamayacaklar. Zafer ordumuzun olacaktır Allah'ın izniyle' diye konuştu.
Başkan Ayhan'ın konuşmasının ardından Fetih Suresi'nden ayetler okundu, eller semaya açıldı. Operasyonda şehit düşen Kahraman Türk askerleri için Fetih suresi ve Yasin'i Şerif okunarak, TSK'nın başarısı için dualar edildi.
Duaların okunmasının ardından Başkan Ayhan, AK Partili gençlerle ilçeye getirilen hizmetler konusunda görüş alışverişinde bulundu, önerilerini, beklentilerini ve sorunlarını da dinledi.