Yüksel Polat

ŞİKOP Başkanı Bekir Polat Şanlıurfa Tarım ve Orman İl Müdürü Dr. Murat Çakmaklı'yı ziyaret ederek isot üreticilerinin sorunlarını aktardı.

Şanlıurfa'daki isot üretiminin yüzde 95'ni üreten üreticilerin üye olduğu Şanlıurfa İsot Üreticileri Kooperatif ( ŞİKOP) Başkanı Bekir Polat başta yıllardır çözülemeyen kurutma alanları olmak üzere diğer sorunlarını dile getirmek ve çözüm bulmak adına temas ve ziyaretlerine devam ediyor.

Sorunlarının çözümü noktasında daha önce de çeşitli ziyaretlerde bulunan ŞİKOP Başkanı Bekir Polat, Şanlıurfa Tarım ve Orman İl Müdürü Dr. Murat Çakmaklı'yı ziyaret ederek üreticilerin yaşadıkları sorunları bir kez daha aktarıp çözüm noktasında yardım beklediklerini dile getirdi. Daha önce de ziyaret ettikleri Dr. Murat Çakmaklı'nın isot üretimi ve isot üreticilerinin soruları ve isotun marka değerinin arttırılması konusunda kendilerine yardımcı olduğunu belirterek bu desteğinin devam etmesini beklediklerini ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Şanlıurfa Tarım ve Orman İl Müdürü Dr. Murat Çakmaklı ise Tarımın Baş kenti Şanlıurfa'da Şanlıurfa'nın marka değeri isotun önemli bir katma değere sahip olduğunu belirterek ' Göreve geldiğimizden bu güne kadar tarladan sofraya kadar isot üretiminin her aşamasında üreticilerimizin yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Sağlıklı üretimin sürdürülebilmesi için Şanlıurfa Tarım ve Orman İl Müdürlüğü olarak bize düşen görevleri yerine getirmenin yanı sıra isot üreticilerimize yönelik her türlü teknik desteği her zaman vereceğiz' dedi.