Haber Merkezi / Milli Eğitim Caddesi, Eğitim Kampüsünün olduğu Okullar Bölgesi, Yeni Mezarlık yolu ve mezarlığın içindeki bozulan yollarda da inceleme yapan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, bu yolların en kısa zamanda onarılacağını kaydetti.
Büyükşehir Belediyesi ile Viranşehir'e yatırım konusunda koordineli çalıştıklarını aktaran Başkan Ekinci ilçenin kalkınması için gayret gösterdiklerini vurguladı. Viranşehir belediyesinin ihtiyaçları doğrultusunda Fen işleri daire başkanlığının araç ve ekipmanlar ile Viranşehir'e çıkarma yaptıklarını vurgulayan Ekinci, ilçede çalışmaların aralıksız sürdüğünü aktardı.


EKİNCİ: MEMLEKETİN KALKINMASI İÇİN İŞBİRLİĞİ ÖNEMLİ
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Metin Sancının ilçedeki çalışmaları incelemesi ile ilgili konuşan Ekinci, memleketin kalkınmasına kim katkı yapıyorsa ona teşekkür ettiklerini bildirdi.
Ekinci: 'Çalışmaların koordineli olması muhakkak önemli. Bir memleketin kalkınması için kurumların işbirliği çok önemli. Bunu ilçemizde başardık. Büyükşehir Belediyesi ile geliştirdiğimiz koordinasyon ile gücümüze güç kattık. Çalışmalarımız koordineli bir şekilde devam edecek. 'ifadelerini kullandı.