Kadir Gecesinde ibadetlerini eda etmek için ilçedeki camileri dolduran vatandaşlar, Viranşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekiplerinin kurduğu stantlarda kandil simidi ve limonata ikramı ile karşılandı.
İlçe merkezindeki tüm camilerde stant kuran ekipler teravih namazının ardından cami cemaatinin Kadir Gecesini tebrik edip kandil simidi ve limonata ikram etti. Teravih namazından sonra camilerde dağıtılan kandil simidi ve limonata alan vatandaşlar, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve çalışanlarına teşekkürlerini iletti.


'BU GÜZEL GELENEKLERİ YAŞATACAĞIZ'
Tüm kandil ve dini günlerde ikramları gelenek haline getirdikleri aktaran Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, 'Bin aydan daha hayırlı olan Mübarek Kadir Gecesinde de camilerimize gelip ibadetlerini yapan cami cemaatimize ve vatandaşlarımıza Kandil Simidi ve limonata ikramında bulunduk. Bu mübarek gecenin birlik, beraberlik, sevgi, barış, dostluk ve kardeşlik duygularımızın güçlenmesine vesile olmasını temenni ediyorum' ifadesini kullandı.
Ekinci, Viranşehir Belediyesi olarak Kadir Gecesinde manevi değerlere sahip çıkarak eski geleneklerin yaşatılması konusunda gelecek nesillere, Kandil gecelerinin hatırlatılmasındaki hassasiyetini bir nebze de olsa vatandaşlara yaşattıkları için mutlu olduklarını kaydetti.