Hacer AŞİT / Yıllardır eğitim alanında alınan başarısız sonuçlar ve eksikliklerle gündemde kendine yer bulan Şanlıurfa, artık başarı öyküleriyle adından söz ettiriyor. Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Yapıcıer, sosyal medyadan yaptığı son paylaşımla, Şanlıurfa'dan ERASMUS + Okul Eğitimi Programı 2020 Yılı Proje Değerlendirmeleri'nde başarı sağlayan 26 projenin toplamda 900 Bin Euro'luk bir hibe kazandığını duyurdu.
Şanlıurfa İl Millî Eğitim Müdürlüğüne bağlı eğitim kurumları, Avrupa Birliği'nin eğitim, gençlik ve spor alanındaki hibe programı olan ERASMUS+2020 Yılı Proje değerlendirmelerinde büyük bir başarıya imza attı. 2 farklı alanda açıklanan sonuçlara göre İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan 16'sı asil 10'u yedek toplam 26 proje; hibe desteği almaya hak kazanarak toplamda 900 Bin 349 Euro'luk bir mali kaynağı Şanlıurfa'ya kazandırdı.
Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Yapıcıer, konuyla ilgili sosyal medyadan yaptığı açıklama, 'ERASMUS+2020 Yılı Projelerinde 16 Asil, 10 Yedek toplam 26 Proje ve 900 Bin 349 Euro bütçe ile ilimizde büyük bir başarı sağlanmıştır. Emeği geçen tüm kurum, okul ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz'' diyerek sevindirici gelişmeyi kamuoyuyla paylaştı.