Haber Merkezi / Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, merkez ve kırsal mahallelerde yol yapım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Vatandaşların yaşam standartları düşünülürek devam edilen yol yapım çalışmaları beğeni topluyor.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'nin talimatlarıyla, merkezde kilitli beton parke taşı döşeme, kırsalda da stabilize yol yapım çalışmaları sürüyor. Daha güzel ve daha yaşanılabilir bir Eyyübiye hedefiyle dur durak bilmeden çalışan ekipler Küçükhan mahallesinde de stabilize yol yapım çalışmalarına başladı. belirlenen proğram dahilinde yaklaşık 15 gün sürecek stabilize yol yapımında toplamda 4 kilometrelik alanda çalışma yürütülecek. Mahallelerinde devam eden çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle muhtarı İsmail Esmer ve mahalle sakinleri, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve ekibine teşekkür ettiler.
Mahalle Muhtarı İsmail Esmer ve vatandaşlar," Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve Eyyübiye Belediyesi personeline teşekkür ederiz.
Sağolsunlar Başkanımız Mehmet Ekinci'ye ulaşır ulaşmaz kendileri ekipleri hemen seferber ettiler. Daha önceden mahallede özellikle çocuklarımız okula gidip gelirken zor şartlarda gidip geliyordu. Sağ olsun Başkanımız ekipleri buraya yönlendirdi ve çalışmalar başladı. İnşallah daha güzel olacak." dediler.