Şanlıurfa'nın en işlek merkezlerinden Uçaksavar Kavşağını işgal eden başıboş köpekler, yoldan geçen vatandaşlara ve araçlara saldırdı.

Sabah saatlerinde Uçaksavar Kavşağını işgal eden sürü halindeki başıboş köpekler; saatlerce yoldan geçen vatandaşlara ve araçlara saldırdı.
Köpeklerin saldırılarından korkan vatandaşlar can havliyle kendilerini araç yoluna atarak kazalara davetiye çıkardı. Yoldan geçen seyir halindeki araçlar da başıboş köpeklerinin saldırılarından nasibini aldı. Zaman zaman bulvar boyunca yer değiştiren köpek sürüsü, Uçaksavar Kavşağı'ında ve Bulvar boyunca terör estirdi. Gün boyu vatandaşlara havlayıp, saldırı hamlesinde bulunan köpeklere akşam saatlerinde de hiçbir sorumlu kurum müdahalede bulunmadı.

Büyükşehir Belediyesi, Göç İdaresi ve Fen İşleri Daire Başkanlığının hemen önünde sabah başlayan traji-komik görüntü akşam geç saatlere kadar sürdü..
Türkiye'de son günlerde başıboş sokak köpekleri ile ilgili ölümlü ve yaralanmalı olaylar yaşanıyor. Vatandaşlar korku ve panikle birçok kazaya sebep olan başıboş sokak köpekleri ile ilgili bir an önce gerekli önlemlerin alınmasını istiyor.