Haber Merkezi / Tüm Ramazan Ayı boyunca halkın ziyaretine açık olacak olan Ramazan Sokağında, yerel ve ulusal grupların tasavvuf müziği dinletileri, Büyükşehir tiyatrosunun çocuklara ve yetişkinlere yönelik etkinlikleri gerçekleştirilecek.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından her yıl geleneksel hale getirilen Ramazan Sokağı, bu yıl da yine Hamarat Eller Çarşısında Şanlıurfalılara Ramazan Ayı'nın tüm güzelliklerini yansıtacak. Vatandaşların Ramazan Ayını en iyi şekilde değerlendirmeleri için 29 gün boyunca çeşitli ilahi dinletileri, konserler, söyleşiler, buluşmalar ve benzer etkinlikler düzenleyecek olan Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Sokağındaki hazırlıklarını tamamladı. Eski Ramazan ayı dönemlerini esas alarak hazırlanan Ramazan Sokağında, yetişkinlere yönelik kitap, hediyelik eşya ve yöresel ürünler gibi reyonlar yer alacakken; çocuklara yönelik ise elmalı şekerler, pamuklu şekerler ve birbirinden eğlenceli oyun grupları ile gölge oyunları ön plana çıkacak.
Kurulumu tamamlanan bölümleri gezerek birim amirlerinden bilgiler alan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mahmut Kırıkçı, Büyükşehir olarak Ramazan Ayı'nın en iyi şekilde yansıtılabilmesi için tüm detayların gözden geçirildiğini söyledi. Genel Sekreter Yardımcısı Kırıkçı, vatandaşları Ramazan Sokağında düzenlenecek etkinliklere davet etti.