Haber Merkezi / Viranşehir belediye başkanı Salih Ekinci AK Parti Viranşehir gençlik kolları başkanı Mehmet Siraç Yıldırım, Viranşehir belediye başkan yardımcısı Mehmet Ragıp Yıldırım ile birlikte Viranşehir Belediyespor Yöneticilerini, futbolcularını ve teknik heyetini ziyaret etti.
Viranşehir'in BAL Liginde mücadele eden takımı Viranşehir Belediyesporu Viranşehir ilçe stadyumunda Antremanını izledi. Viranşehir belediye başkanı ve ekibini Viranşehir belediyespor kulüp başkanı Süleyman Çelik, Viranşehir belediye spor sportif direktörü Mahmut Çetin ve yöneticiler karşıladı.
Futbolcularla sohbet eden başkan Ekinci Pandemi nedeni ile liglerin başlamadığını ifade etti. Başkan Ekinci, liglerin ne zaman başlayacağının net olmadığını vurguladı.
Ülkede korona virüs aşılaması yapıldığına dikkat çeken Ekinci, 'Dileğimiz maçların başlamasıdır. Federasyon yetkilileri önce sağlık diyerek karar alıyor. Bizler onların kararlarına saygı duymalıyız. Ligler başlayınca sizler sahada Viranşehir için ter dökeceksiniz. Bizler de daima sizinle olacağız. Tribünlerde sizleri destekleyeceğiz. Sizlerden başarı bekliyoruz' diyerek futbolcu ve teknik heyete moral verdi. Futbolcular destek ve moral ziyareti için Başkan Ekinci'ye teşekkür etti. Başkan Ekinci'den her zaman destek gördüklerini ifade eden futbolcular ve teknik heyet, başarı için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Ziyaret, toplu çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.