A Diamond birbirinden farklı modellerinin yanı sıra tektaş, baget pırlanta yüzük ve beştaş yüzükleriyle hemen her zevke ve bütçeye hitap ediyor. Özel anlarınızı daha değerli kılacak ürünleri geniş ürün seçenekleriyle sunan A Diamond, zamansız, şık ve modern tasarımlarıyla anılarınızı ölümsüz kılacaktır. İşte sizlerin de çok seveceği birbirinden güzel ürünler ve özellikleri...

Ölümsüz Tasarımlarıyla Tektaş Yüzükler

Yüzükler sol elin dördüncü parmağına takılıyor. Peki neden? Aslına bakıldığında bu gelenek günümüzden çok eski zamanlara yani Eski Mısır'a dayanmaktadır. Çünkü sol elin dördüncü parmağından 'Vena Amoris' ismi verilen aşk damarı geçiriyor. Bu damarın parmaktan doğru kalbe ulaşıyor olmasından dolayı evlilik yüzükleri de buraya takılır. Birbirinden farklı seçeneklerle sunulan tektaş yüzükler ise evliliğin sembolü olarak ölene kadar sol elimizin dördüncü parmağında yerini almaktadır. Ayrıca sade ve gösterişli olmak üzere iki farklı alternatifle sunulan tektaş yüzüklerin hiçbir zaman modası geçmiyor!

Pırlantanın En Asil Hali: Baget Yüzükler

Baget kesim yüzükler hem şık duruşlarıyla hem de modern kesimleriyle adeta kadınları mest ediyor. Öyle ki baget kesim pırlantalar genellikle dikdörtgen, çubuk ya da köşeli bir şekilde kesilir. Duruşuyla asaletin simgesi haline gelmiş olan baget pırlantalar, D Diamond'taki uygun ve cazip fiyatlarıyla evlilik teklifi edeceklerin tercihleri arasında yeri almaktadır.

Kaliteli ve Cezbedici: Beştaş Yüzükler

Sadeliği bir kenara bırakarak daha zengin, daha ihtişamlı ve zarif görünmek isteyen kadınlar için özel olarak tasarlanan beştaş yüzükler zamansız ve kaliteli olmalarıyla da tercihler arasında yerini alıyor. Beştaş yüzüklerin fiyatları diğer ürünlere göre bir nebze daha yüksek olsa da ilerleyen süreç içerisinde de asla modası geçmediğinden ölümsüz mücevher kategorisinde bulunmaktadır. Kaliteli ve cezbedici beştaş yüzükler eminiz ki sevdiklerinize çok yakışacak!