Yüksel Polat

Şanlıurfa Profesyonel Aşçılar Derneği ve Türkiye Aşçılar Federasyonu tarafından Berat Kandili dolayısı ile vatandaşlara lokma tatlısı ikramı gerçekleştirildi.

Ramazan ayının habercisi Berat Kandili dolayısı ile Şanlıurfa Profesyonel Aşçılar Derneği ve Türkiye Aşçılar Federasyonu tarafından Berat Kandili dolayısı ile Dergah Camii önünde vatandaşlara lokma tatlısı ikramı gerçekleştirildi. Şanlıurfa Profesyonel Aşçılar Dernek Başkanı M. Emin Nitik, Türkiye Aşçılar Federasyonu Şanlıurfa İl Temsilcisi Emrah Ray ve Derneğe bağlı usta şefler tarafından hazırlanan yaklaşık 1.500 kişilik lokma tatlısı vatandaşa ikram edilirken yapılan etkinlik hakkında gazetemize açıklamada bulunan Şanlıurfa Profesyonel Aşçılar Dernek Başkanı M. Emin Nitik; Derneğimiz üyesi şeflerimiz ve Türkiye Aşçılar Federasyonu İl Temsilcimiz Emrah Ray şefimiz ile birlikte Berat Kandili'ni kutlamak üzere böyle bir etkinlik gerçekleştirdik. Bu gecenin bereketinden feyizlenmek ve vatandaşlarımızın hayır duasını almak için meslektaşlarımız ile böyle bir etkinlik düzenlediğimizden dolayı ayrıca bir mutluluk duyuyoruz' diyerek emeği geçen meslektaşlarına ve üyelerine teşekkür etti.

Lokma tatlısı ikramından dolayı memnuniyetlerini ifade eden vatandaşlar ise emeği geçenlere teşekkür ederek hayır dualarında bulundular.