Haber Merkezi / Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, merkez ve kırsal mahallelerde yol açma ve yol yapım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Yeni yol açma çalışmaları kapsamında ekipler, Karşıyaka Mahallesinde 18 yeni yolu hizmete açtı. Karşıyaka Mahallesinde yapılan çalışmalarda kırmızı kot uygulaması ile 90 santimetreye kadar kazı çalışması yapılıyor. Kazı yapılan yollara 70 santimetre dolgu malzemesi dökülerek, yapılan yolların uzun yıllar kalıcı olması hedefleniyor.
Karşıyaka Mahallesinde yapılan çalışmalardan memnun olduklarını ifade eden Mahalle Muhtarı Hadi Taştan, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine teşekkür etti.


KIRSALDA YOL YAPIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Kırsal mahallelerde sürdürülen çalışmalar kapsamında Aşağıkoymat ve Örencik mahallelerinde 2 ayrı ekiple stabilize yol yapımı devam ediyor. Kısa sürede bitirilmesi hedeflenen çalışmalar, planlama doğrultusunda yol ihtiyacı olan kırsal mahallelerde devam edecek.
Aşağıkoymat Mahalle Muhtarı Mustafa Yılmaz, yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Fevzi Demirkol ve Haliliye Belediyesine teşekkür ettiklerini söyledi.