Haber Merkezi / Alkol ve uyuşturucu ile mücadele faaliyetleri kapsamında Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin'in büyük önem verdiği, yer temininden projesinin hazırlanmasına kadar tüm aşamalarını bizzat takip ettiği projenin temeli, 2018 yılı sonunda atılmıştı. 2019 yılı sonunda açılması planlanan ancak her iki merkeze de 50'şer yatak ve kat ilavesi nedeniyle revize edilen projede sona yaklaşıldı.
Yakın zamanda hizmete sunulması beklenen merkezlerin faaliyete girmesiyle, başka illere gitmek zorunda kalan bağımlıların tedavi ve rehabilitasyonları, Şanlıurfa'da yapılabilecek.
PTT Veznelerinde Sıkıntı Yok
Eyyübiye ilçesindeki eski havaalanı sahasında inşa edilen AMATEM ve ÇEMATEM projelerini inceledikten sonra, Koronavirüs tedbirleri kapsamında PTT vezne hizmeti veren okullara giden Vali Erin, burada hizmet alan vatandaşlar ve çalışanlarla görüştü.
Vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Vali Erin, düzenleme ile PTT şubelerindeki yığılmanın önüne geçtiklerini, oldukça rahat şekilde hizmet sunulan okullarda da her türlü sosyal mesafe ve hijyen tedbirlerinin alındığını belirterek vatandaşları duyarlı olmaları çağrısında bulundu.