Mutlu GÜNEŞ/ AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin'in ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar yemeğine; Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci'nin yanı sıra AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, bugüne kadar Teşkilatlarda görev almış partililer ve çok sayıda davetli katıldı.
Okunan ezanla birlikte açılan iftarın ardından dualar okundu.
AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı ve AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin, programda yaptığı konuşmada, partinin her kademesinde bugüne kadar görev yapan katılımcılara teşekkür ederek, hayırlı Ramazanlar diledi.
Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ise, iftar programında yaşanan yoğun katılımdan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 'Birliğin, kardeşliğin ve samimiyetin tezahürü AK Parti'mizin bir geleneği olan ahde vefa duygumuzu kıymetli kardeşlerimiz ile birlikte iftar soframızda hep birlikte yaşıyoruz. Geçmişten günümüze katkı sunan, iz bırakan, davamızın yükünü omuzlayan tüm teşkilat mensuplarımıza gönülden teşekkür ediyorum' dedi.
İftar programının ardından Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı ve AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin, ilçede esnaf ve hane ziyaretinde bulunarak sorun ve talepleri dinledi.