Haber Merkezi / Belediye Başkanı Ayşe Çakmak'ın talimatları doğrultusunda kırsal mahallelerde yol yapım çalışmalarına devam eden kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri ilçeye 40 kilometre uzaklıkta bulunan Yeditaş ve Kapıkaya kırsal mahallelerinde mahalle içi stabilize yol yapım çalışmasını sürdürüyor.
İki mahallede hayvancılığın yoğun olarak yapıldığına dikkat çeken Mahalle Muhtarı Remzi Yaman; Bölgemizde kış aylarında mahalle sakinlerimiz çok zorluk çekiyordu, mahalle içinde çamurdan geçemiyorduk, belediye başkanımıza durumu izah ettik ve kış gelmeden mahalle için yolların yapılması için talimat verdi. Ekiplerimiz özveri ile yol yapım çalışmaları sürdürüyor, emeği geçen ekipler ve Belediye Başkanı Ayşe Çakmak'a mahalle sakinleri adına teşekkür ediyorum'' dedi.
Kırsal Hizmetler Müdürlüğünden yapılan açıklamada ise şu ifadeler kullanıldı. "Mevsim şartlarının uygun olduğu bu günlerde vatandaşlarımızın talepleri ve Belediye Başkanımız Ayşe Çakmak'ın talimatları doğrultusunda çalışmalarımıza aralıksız sürdürüyoruz" denildi.