Haber Merkezi / Karayolları Genel Müdürlüğüne bağlı teknik heyet ve Büyükşehir Belediyesi teknik heyeti ile çevik kuvvet köprülü kavşağında incelemelerde bulunan Başkan Nihat Çiftçi, Şanlıurfa'nın gelişiminde büyük bir ivme kazandıklarını ifade etti.
İncelemelerde alanda çalışan yüklenici firma yetkililerinden bilgiler alan Başkan Nihat Çiftçi, Ek bağlantı yollarının kullanımı ile köprülü kavşağın tam anlamıyla başlayacağını belirtti.

ÇİFTÇİ; ŞANLIURFA'NIN BEKLENTİLERİNİ BÜYÜKŞEHİR BİR BİR KARŞILIYOR
Burada bir açıklamada bulunan Başkan Nihat Çiftçi, 'Karayolları Bölge Müdürlüğünden gelen teknik heyetimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı teknik kadrolarımız bu gün Çevik Kuvvet Katlı Köprülü Kavşağı alanını inceledik. Yapım çalışmaları kapsamında yapılacak olan köprülü kavşak öncesi yan bağlantı yollarını tamamlayarak ilerleyen günlerde bypass yolları trafiğe açmayı hedefliyoruz. Projesini Büyükşehir Belediyemizin yaptığı, alt yapı bypass işlemini ŞUSKİ Genel Müdürlüğümüz, köprülü kavşağımızın çevre yollarının yapımı için gerçekleştirilen kamulaştırma çalışmalarımızı yine Büyükşehir Belediyemiz yaparak Karayolları Genel Müdürlüğümüzü teslim ettik. Karayolları Genel Müdürlüğü de projeyi ihale ederek ortak bir proje ile Şanlıurfa'nın yıllardır beklediği köprülü kavşağın yapım çalışmalarına başlayacağız. Hiç sinyalizasyona gerek kalmaksızın 8 girişli ve transit olarak geçişini sağlayacak olan proje hayat buluyor'
ÇİFTÇİ; TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜNÜ 2018'DE TAMAMLAYACAĞIZ
Çiftçi, 'Şanlıurfalı kardeşlerimizin merakla beklediği köprülü kavşağımızın bitim tarihi 2018'in sonunda bu projeyi trafik geçişine açmış olacağız. Allah'ın izni ile projenin üzerindeyiz çok emekler oldu, gerek karayollarımızın ekipleri gerek ise Büyükşehir Belediyemizin ekipleri, her şekli ile büyük emekler sarf etti. Emeği geçen tüm teknik kadrolarımıza teşekkür ediyorum' şeklinde konuştu.