Haber Merkezi / TFF 3.lig 1. Gurupta mücadele eden Karaköprü Belediyespor, hafta sonu Yeni Orduspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını Teknik Direktör İhsan Karabulut gözetiminde sürdürüyor.
Karaköprü Belediyespor camiası futbolculara çağrıda bulunarak artık kendilerini göstermelerini ve Ordu'dan iyi bir sonuçla dönmelerini istedi.

Oynamaktan korkmayın
Özellikle hafta sonu oynadıkları maçta ilk devre sergiledikleri futboldan memnun kalmadıklarını belirten Karaköprü Belediyespor Yönetim Kurulu Başkan ve Üyeleri, futbolculara çağrıda bulunarak, 'Sultanbeyli Belediyespor karşısında özellikle ilk devre hiçbir varlık gösteremedik. İkinci yarıdaki gayretleriniz de sonuç vermedi. Artık oynamaktan korkmayın ve gösterin kendinizi. Gerçek futbolunuzu ortaya koyun, sonuç kendiliğinden gelir' dediler.

Hiçbir rakibi küçümsemeyin
Kaybettikleri puanları telafi edeceklerine inandıklarını belirten Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Kenan Kayral ve As Başkan Halaf Tokmakçı, 'Spor camiamızın ve yönetimin sesine kulak verin, onları artık fazla üzmemek için elinizden gelen gayreti fazlasıyla gösterin. Oynamaktan korkmayın. Gerçek futbolunuzu ortaya koyun. Haftaya kendi sahamızda önce lider Serikspor'u, sonrasında ligde 2 sıra üstümüzde yer alan Düzcespor'u konuk edeceğiz' diyerek hiçbir rakibi küçümsemeden, dikkatli oyun kurup, güzel bir futbol sergilemeleri halinde istenen sonucuna ulaşacaklarını belirttiler.
Rahat olun zafer kendiliğinden gelir
Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Kenan Kayral, Yönetim Kurulu üyeleri As Başkan Halaf Tokmakçı, Başkan Yardımcısı Mehmet Mevlüt Keklik, Başkan Yardımcısı ve Genel Sayman Mehmet Nimetoğlu, Genel Sekreter Hasan Çiçekçi, Hukuki İşler Sorumlusu Vehbi Beyaz, Medya ve Tanıtım Sorumlusu Müslüm Abacıoğlu, Sosyal İşler Sorumlusu Mehmet Erol, Reklam ve Tanıtım Sorumlusu Cemal Meşçi, Alt Yapı Sorumlusu Ahmet Badıllı ile Tesisler, Stadyum ve Taraftarlar Sorumlusu Mahmut Özbek; Teknik Direktör İhsan Karabulut ve futbolculara Yeni Orduspor maçında başarılı olmaları dileğinde bulunarak kalan 7 maçtan mutlak puan beklediklerini ve maçta rahat oynamaları halinde belirlenen hedefe rahatlıkla ulaşabileceklerini belirttiler.