Mutlu GÜNEŞ / 2023 Ocak ayı ilk oturumu Karaköprü Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda, Belediye Başkanı Metin Baydilli Başkanlığında toplandı. Toplantı gündem dışı konuşmalar ve temennilerle başlayan toplantıda ek gündem maddeleri gündeme alındı ve görüşüldü.
2023 yılında görev yapacak Denetim Komisyonu Üyeleri seçiminin gerçekleştirildiği oturumda; Meclis Üyeleri Mahmut İstegün, İbrahim Tapışık, Abdulaziz Badıllı, Ahmet Süzen ve Fırat Sultan Denetim Komisyonuna seçildi.
Baydilli: İlçemiz için daha güçlü
yarınlar inşa edeceğiz
Toplantının ardından değerlendirmelerde bulunan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, yeni yılda birlik ve beraberlik içinde güzel hizmetlere imza atacaklarını belirterek, "Acısıyla tatlısıyla 2022 yılını geride bıraktık ve bugün de yeni yılın ilk Meclis Toplantısını gerçekleştirdik. Yeni yılın herkese sağlık, huzur ve bereket getirmesini dilerken, Meclis Üyesi arkadaşlarımızla birlikte Karaköprü'müzü daha güzel yerlere getirecek çalışmalar ve kararlar için çalışmaya devam edeceğiz. Yapacağımız güzel çalışmalarla ilçemizi ilmek ilmek dokuyup hak ettiği yerlere gelmesi için gayret göstereceğiz" ifadelerine yer verdi.