Bekir POLAT/ Kırsal mahallelere yatırım ve hizmet götürmeye devam eden Karaköprü Belediyesi, Uzak yakın demeden ilçenin her yerindeki vatandaşlara hizmet etmeye devam ediyor.
Karaköprü Belediyesi Fen İşleri ekipleri Yusufkuyu Kırsal Mahallesinde stabilize malzeme serimi çalışması yaparak vatandaşların kış aylarında çamurlu yollarda kalmalarının önüne geçiyor. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli tarafından verilen talimatla kış aylarına girmeden çalışmalarını aralıksız sürdüren Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri köy içi yollarda stabilize malzeme serimi yapmaya devam ediyor.
Kırsalda dokunmadıkları mahalle ve sokak kalmadığına dikkat çeken Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, 90 mahalle ve 86 mezra olmak üzere 176 kırsal yerleşkemizin hepsine hizmet götürdük ve götürmeye devam ediyoruz. Özellikle kış aylarında mahallelerimizin köy içi yollarında çamur sıkıntısı oluşmaması için stabilize malzeme serimi yapıp çamur ve toz ihtimalini ortadan kaldırmayı hedeflediklerini belirtti.
Baydilli, "İnşallah kış aylarına kadar da yollarında sorun olan mahallelerimizin hepsinde çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Özverili çalışmalarından dolayı kırsal ekiplerimize ve kırsaldaki muhtarlarımıza teşekkür ediyorum" dedi
Yusufkuyu Mahalle Muhtarı Bahri Uşaklı da mahallelerinde gerçekleştirilen çalışmalar için Başkan Baydilli'ye ve ekibine teşekkür etti.
Karaköprü Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri Yusufkuyu Mahallesinin ardından program dahilinde kırsal mahallelerin tozdan ve çamurdan arınması için çalışmalarına devam edecek.