Haber Merkezi / Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, merkez mahallelerde hummalı bir şekilde kilitli beton parke taşı döşeme işlemini sürdürüyor. İlçe genelinde sürdürülen çalışmaları yerinde denetleyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, beraberinde Meclis Üyesi Mahir Öge, Mahalle Muhtarları ve teknik ekiple birlikte Ruha mahallesindeki çalışmaları inceledi. Merkez mahallelerde kilitli beton parke taşı döşeme, bakım onarım ve yeni yol ağı kazandırma ile kırsalda stabilize yol yapım çalışmalarını sürdüren Eyyübiye Belediyesi ekipleri son olarak, Ruha mahallesinde kilitli beton parke taşı işlemine başladı. 4036. Sokakta başlayan ve 4037, 4038 ile 4039. Sokaklarda devam edecek olan kilitli beton parke taşı döşeme işlemini inceleyen ve mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Kuş,' Eyyübiye'miz için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz.' Dedi. İlçenin birçok mahallesinde devam eden kilitli beton parke çalışmalarının son durağı olan Ruha mahallesindeki çalışmalar, esnaf ve vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.
İlçe genelinde sürdürülen kilitli beton parke taşı döşeme işlemi çalışmalarıyla ilgili açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş şunlar söyledi,' Gerek kırsalda gerekse merkez mahallelerimizde çalışmalarımız hummalı bir şekilde sürdürülüyor. Ekiplerimiz şimdi de Ruha mahallesinde kilitli beton parke taşı döşeme çalışması yürütüyor. Özellik ile geçtiğimiz ay içerisinde Ruha Mahallemizi ziyaret edip Muhtarımız ile birlikte sorunları inceleyip not olarak almıştık ve çok şükür bugün itibari ile mahallemizde çalışmalara başladık. Bu mahallemizde Kilitli Beton Parke sıkıntısı vardı sadece bu mahallemizde değil Eyyübiye'nin belli kısımlarında çok ciddi sıkıntılar var. Biz bu sıkıntıları fark edip notlarımızı aldık ve geçen hafta itibari ile 152 Bin metre kare kilitli beton parke ihalemizi tamamlayıp sonuçlandırdık ve bugün çok şükür start verdik. İnşallah Kış ayının sonuna kadar Eyyübiye mücavir alanı içerisinde olan bütün parke sıkıntısı olan mahallelerimizin sorunlarını bir bir çözeceğiz ve bitireceğiz. Eyyübiye'li kardeşlerimizin hak ettiği hizmetleri bir bir yerine getireceğiz. Seçimden önce ne söz verdiysek arkasındayız. 5 yıl içerisinde İnşallah seçim öncesi verdiğimiz sözleri bir bir yerine getireceğiz. Seçim vakti verdiğimiz sözlerin üzerine artılar koyarak, Eyyübiye'li kardeşlerimize yeni projeler kazandıracağız. '
Ruha Mahalle Muhtarı Mehmet Polat ise sürdürülen çalışmalardan dolayı Başkan Kuş'a teşekkür ederek,' Daha önce bu sokağımız kapalıydı Başkanımıza müracaat ettik ve Başkanımız gelip bizzat yerinde inceledi ve talimatı ile bugün 4036. Sokağımız yapımına başlandı. Önümüzdeki günlerde ise 4037,4038 ve 4039. Sokaklarımız yapılacaktır. Sorunları her zaman yerinde takip eden ve takipçisi olan bir başkanımız var kendisine ve ekibine teşekkür ediyorum. ' dedi.
Ruha mahallesi sakinlerinden Murat Koç ise,'Eyyübiye Belediye Başkanım Mehmet Kuş'a ve ekibine sonsuz teşekkürlerimi sunarım. 2 gün içerisinde buradaki sorunu giderip parke taşı çalışmalarına başladılar. Tertemiz bir mahalleye kavuştuk. Tozdan topraktan kurtulduk çok şükür. En başta belediye Başkanımıza, ekibine ve burada sahada çalışan arkadaşlarımızın Rabbim emeklerini boş etmesin. Allah bin kere razı olsun' dedi.