Haber Merkezi / Kış mevsimi gelmeden stabilize yol çalışmalarına yoğunluk veren Siverek Belediyesi ekipleri planlamalar çerçevesinde kırsal mahallelerin köy içi yol ve caddelerini yapmaya başladı. Çalışmalar kapsamında özelikle bugüne kadar Belediyeden hizmet görmeyen, kış aylarında mağduriyet yaşayan kırsal mahalleler seçildi.
İlçeye 10 kilometre uzaklıkta bulunan 150 haneli Üstüntaş (Tıshırap) kırsal mahallesinde yapılan stabilize çalışmalarını yerinde inceleyen Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Cumali Karavar, AK Parti İlçe Başkanı Nedim Lale ile İlçe Teşkilat üyeleri kırsal mahalle sakinlerinin büyük ilgisiyle karşılaştı.
İlk defa böyle kapsamlı bir hizmet aldıklarını belirten kırsal mahalle sakinleri, Siverek Belediyesine teşekkür etti.
Birçok kırsal mahallede çalışmalar yaptıklarını belirten Kırsal Hizmetler Müdürlüğünden sorumlu Başkan Yardımcısı Cumali Karavar,' Yaptığımız planlamalar çerçevesinde bugüne kadar yeteri kadar hizmet alamayan kırsal mahallelere öncelik tanıdık. Bu çalışma sayesinde vatandaşlarımız kışın çamurdan, yazın tozdan kurtulacaktır. İmkanlar dahilinde hizmet görmeyen tek bir kırsal mahallemiz kalmayacaktır' dedi.