Haber Merkezi / AK Parti Viranşehir eski ilçe Başkanı, Mehmet Ekinci'nin torunu, Belediye Başkanı Salih Ekinci'nin amcasıoğlu aynı zamanda koruması olan Hasan Ekinci'nin oğlu Ahmet Nezir Ekinci erkekliğe ilk adımını attı.
Alakonak (Cınaz) Kırsal Mahallesinde düzenlenen sünnet mevlidine, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili TBMM İdare Amiri Dr. Halil Özcan,Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Beledie Meclis Üyeleri, Viranşehir Zahireciler ve Borsa Dernek Başkanı Remzi Atan, Viranşehir Ziraat Odası Başkanı Bahri Ekinci ve çok sayıda kanaat önderi davetli katıldı.
Ekinci Ailesinin kirveliğini yapan Milletvekili Halil Özcan,kendisi için mutlu bir gün olduğunu belirterek, 'Viranşehir'in temel taşı olan Ekinci ailesine kirve olduğum için çok mutluyum. Ekinci ailesine bu şerefi bana verdikleri için ayrıca teşekkür ediyorum' dedi.
AK Parti Viranşehir eski ilçe Başkanı Mehmet Ekinci ise, kirveliğin yakın akraba gibi sayıldığını belirterek, bölgede kirveliğin çok önemli olduğuna vurgu yaptı.
Milletvekili Halil Özcan'a kirvelik isteğini kırmadıkları için teşekkür eden Ekinci, Sayın Halil Özcan ile dostluklarının yıllar öncesine dayallı olduğunu söyledi.
Ekinci, ayrıca torununun bu mutlu gününde kendilerini yalnız bırakmayan Viranşehirin kıymetli kanaat önderlerine teşekkür ettiğini kaydetti.