Toru'nun ziyareti sırasında Karaköprü Belediye Başkan Yardımcıları Bekin Sıtkı Akyol, Celal Şeker ve Belediye Meclis üyeleri Mehmet Nimetoğlu ve Paşa Hamidanoğlu ile Eğitimci Gazeteci/Yazar Müslüm Abacıoğlu da hazır bulundular.

Biz bu davaya gönül vermiş, emek vermişiz
24 Haziran seçimleri için teşekkür ziyaretlerine devam ettiğini belirten AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı İbrahim Toru, 'Öncelikle seçilemedik diye üzülmediğimi ve Cenab-ı Allah'ın takdiri diyerek hakkımıza hayırlısı böyleymiş diyerek her zaman olduğu gibi partimize hizmet etmeye, çalışmaya devam edeceğimizi herkesin bilmesini istiyorum. Seçim sürecinde benimle de sahada çalışan, gece gündüz durmadan vatandaşlarla buluşan Karaköprü Belediye Başkanımız Metin Baydilli'yi ziyaret ettik. Karaköprü teşkilatı İlçe Başkanlığı ve Belediye olarak, bana göre seçim süresince en uyumlu çalışan ve sürekli sahada olan teşkilatlarından biridir. Metin Başkanımız da gerçekten Karaköprü'de merkezde ve kırsalda beraber yaptığımız ziyaretlerde de gördük ki, iyi çalışmalar yapıyor ve milletin teveccühünü kazanmış. Ben çalışmalarından dolayı Metin Başkanımıza, ilçe Başkanımıza, Kadın ve Gençlik Kollarındaki dava arkadaşlarımıza da çok teşekkür ediyorum. Biz bu davaya gönül vermiş, emek vermiş biri olarak her zaman partimizin ve Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında olmaya devam edeceğiz inşaallah' dedi.
Toru, önümüzdeki günlerde de Sayın Cumhurbaşkanımızı ziyaret ederek yaptığı çalışmalar ve bazı önerileriyle ilgili bilgiler vereceğini söyledi.
Yaptıkları çalışmalara da
bizzat ben şahidim

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçe Belediye Başkanı Metin Baydilli de, 'Bugün 27. dönem Milletvekili adayımız İbrahim Toru, bizleri ziyaret ederek onurlandırdı. Kendisi sıralamadan dolayı seçilemese de, seçim süreci boyunca yaptığı çalışmalardan dolayı teşkilatımız ve vatandaşlarımız nezdinde gönüllerin vekilidir. Gerçekten beraber Karaköprü'de çalışmalar yaptık ve gerek kişiliğiyle, gerek halkla diyaloguyla gönülleri kazandı. Ben ziyaretleri ve seçim dönemindeki özverili çalışmalarından dolayı adayımız İbrahim Toru kardeşimize çok teşekkür ediyorum. Yaptıkları çalışmalara da bizzat ben şahidim, kefilim. Kendisi Şanlıurfa'mızın değerli bir iş adamı olarak ta birçok hizmetleri gerçekleştirmekte ve hatta Şanlıurfa'ya ilk uydu televizyonunu kazandıran kişidir. Ben kendisine Şanlıurfa'mıza hizmetlerinden ve seçim sürecinde de yaptığı candan çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Kendisi AK Partimizin kuruluşunda da Başkan Yardımcılığı görevinde bulunmuş, çeşitli kademelerinde görev almış bir kardeşimizdir. Bazen bir şer hayra vesile olur. Hakkına hayırlısı böyleymiş diyerek daha çok genç olduğunu ve önümüzdeki dönemlerde mutlaka seçilebileceğine inandığımı söylemek istiyorum' diye konuştu.