Haber Merkezi / Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde üretken belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, sahadan da biran olsun ayrılmıyor. Harran Belediyesi'nin öz kaynaklarıyla sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Özyavuz, vatandaşların taleplerine cevap verecek çözümler üretmeyi de sürdürüyor.
Sıcak bir iklime sahip Harran'da hem ilçe halkının hem de ilçeyi ziyarete gelen misafirlerin gölgelik alanlarda vakit geçirmelerini sağlamak adına yeşillendirme çalışmalarını sürdüren Harran Belediyesi ekipleri, son olarak Başkan Özyavuz'un talimatıyla ilçenin muhtelif yerlerinde kamelya montaj işlemlerini de tamamladı. Ekipler ayrıca yine ilçenin muhtelif yerlerinde başlatılan fidan dikim çalışmalarına ise devam ediyor.
Yürütülen çalışmaları teknik ekibiyle birlikte yerinde inceleyen Başkan Özyavuz yaptığı açıklamada; 'Üretken belediyecilik anlayışıyla ilçemizi daha da güzelleştirmek ve yeşillendirmek için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın hizmetine sunulmak üzere ilçemizin muhtelif yerlerinde kamelyalarımızın kurulum çalışmalarını tamamladık. Harran'ımıza hayırlı olsun.' ifadelerini kullandı.
Öte yandan Başkan Özyavuz, incelemeleri sırasında vatandaşlarla da bir araya gelerek kendisine iletilen, istek, talep ve öneriler karşısında da ilgili birimlere talimat verdi.