Haber Merkezi / TBMM İdare Amiri AK Vekil Doç. Dr. Halil Özcan, vatandaşlarımızın şer odaklarına karşı bir olmak, iri olmak, diri olacaklarını söyledi.

Urfalı HDP, CHP, İP ve SP'nin kirli planının farkında
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu'nu makamında ziyaret ederek, huzur ve güvenliğimizin teminatı emniyet güçlerimize çalışmalarında başarılar dileyip, Emniyet Müdürümüze misafirperverliği için teşekkür ettikten sonra Akçakale AK Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Yalçınkaya'nın Seçim İrtibat Bürosunda Akçakaleli hemşehrileriyle bir araya gelerek seçim sohbeti yaptıklarını belirten TBMM İdare Amiri AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özcan, 'Akçakaleli kardeşlerime ilgi, alaka ve destekleri için teşekkür ediyorum. Maşallah Akçakaleli hemşehrilerim kararını vermiş. 31 Mart'ta inşallah şer odaklara karşı bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız ve sandıkta milletimizin güçlü bir desteği ile 'Durmak yok yola devam' diyeceğiz. Şanlı şehrimizin güzel insanları HDP, CHP, İP ve SP'nin kirli planının farkında. Tarih boyunca olduğu gibi, Urfa'mız inşallah 31 Mart'ta da hendek siyasetine asla müsaade etmeyecek' dedi.
'Akçakale AK Parti Belediye Başkan adayımız Mehmet Yalçınkaya'nın Seçim İrtibat Bürosunda aziz hemşehrilerimizle buluştuk' diyen TBMM İdare Amiri Doç. Dr. Özcan, 'Saat: 21.15 ve Seçim Büromuz adeta insan seli. Akçakaleli hemşehrilerim maşallah iradesine, davasına, adayına sahip çıkıyor. İnşallah 31 Mart'ta, zafere aziz kardeşlerimin güçlü desteğiyle ulaşacağız. Bir oy alabilirsin ama dua almak, gönüllere hitap etmek başkadır. Sen onlara saygıyla yaklaşırsan onlar sana kapısını, gönlünü, yüreğini ilelebet açarlar. Çünkü bizim milletimizle dualarımız bir, sevincimiz bir, acımız bir. Yüce Allah'ım milletimizle olan sarsılmaz birlikteliğimizi daim kılsın. Aziz hemşehrilerim Urfa'mız üzerine oynanan oyunların farkında ve inşallah 31 Mart'ta güçlü bir destekle Hendek siyaseti yapanlara dersini sandıkta verecektir. Akçakale şanlı şehrimizin güven ve huzuru açısından, adı gibi AK bir kale' diye konuştu.
TBMM İdare Amiri AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özcan, açıklamalarına şöyle devam etti;
'Akçakale İlçemize bağlı Okaylar Köyümüzde Muhtarımız Halil Okay ve hemşehrilerimizin misafiri olduk. Destek ve duaları için her birine teşekkür ediyorum. Tevazu, samimiyet ve gayretle, gece gündüz demeden milletimizle buluşmaya devam inşallah. Akçakale ilçemize bağlı Dorumali- Damlalı Mezramızda da Ali Çalış ve hemşehrilerimizin misafiri olduk. Destek ve duaları için her birine teşekkür ediyoruz. Ülkemiz için, milletimiz için, Urfa'mız için dur durak bilmeden, 31 Mart'a kadar vatandaşlarımızla buluşmaya devam edeceğiz. Aziz hemşehrilerimizle geçirdiğimiz her an, bizlere huzur veriyor, mutlu kılıyor. Duaları, destekleri, gönül sohbetleri ise, bizlere azim veriyor. Akçakale İlçemize bağlı Güvenç Köyümüzde de Saramda Aşireti Kanaat Önderlerinden Hacı Salih Yasak'ın misafiri olduk, dua ve destek istedik. Destekleri için teşekkür ediyorum. Görüyorum ki Akçakaleli hemşehrilerimin güçlü destekleri ile 31 Mart'ta zafere ulaşacağız. Bizim için mesafelerin önemi hiç olmadı. Bir insan, bir ışık yola koyulmamız için yeterli oldu. Şimdi de Akçakale İlçemize bağlı Budaklı Köyümüzde aziz hemşehrilerimizle buluştuk. Aziz kardeşlerimizin destek ve duaları için teşekkür ediyorum. Durmak yok yola devam. Yine Akçakale ilçemize bağlı Gündaş Köyümüzde İsa Akadaş ve hemşehrilerimizi ziyaret ederek, destek ve dua istedik. Görüyorum ki Akçakaleli hemşehrilerim kararını vermiş. İnşallah 31 Mart'ta Akçakale'de zafere aziz kardeşlerimin güçlü desteği ulaşacağız. Salihler Köyümüzde de Kanaat Önderimiz Hacı Mustafa Güney'i ziyaret ederek, dualarını aldık. İnşallah çalmadık kapı bırakmayacağız. Destek aziz hemşehrilerimizden gayret bizlerden. Akçakale ilçemizde Ahmet Doğan ve hemşehrilerimizi de ziyaret ederek, 31 Mart Yerel Seçimleri için destek istedik. Akçakale İlçemize bağlı Yalıntaş Köyümüzde Nogay ailesine taziye ziyaretinde bulunarak; başsağlığı dileklerinde bulunduk. Merhuma Yüce Allah'tan rahmet, Ailesi ve yakınlarına sabır-ı cemil niyaz ederim.'
Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde de seçim çalışmalarını sürdüren AK Vekil Özcan, 'Yardımcı Köyümüzde genç kardeşlerimizle buluştuk. Geleceğimizin teminatı gençlerimizin güçlü desteği bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. İnşallah 31 Mart'ta gençlerimizin desteğiyle Urfa'mız ve ülkemiz üzerine oynanan oyunları bozacağız. Yine Eyyübiye İlçemize bağlı Gümüşören Köyümüzde şimdide Abdurrezzak Doğan ve hemşehrilerimizi ziyaret ettik. Destek ve duaları için teşekkür ediyorum. Görenler Köyümüzde Akdağ ve Çiftçi ailelerine taziye ziyaretinde bulunar