Yüksel Polat

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılında da bir çok etkinliğe imza atan Emine Göncü Anadolu Lisesi öğrencileri düzenledikleri tiyatro gösterisi ile arkadaşlarından, öğretmenlerinden ve velilerden bol bol alkış aldı.

Kültür, sanat ve sportif etkinlikler konusunda bir çok çalışmaya imza atan Emine Göncü Anadolu Lisesi öğrencileri 2017-2018 Eğitim- Öğretim yılında da bir çok etkinliğe imza attı. Öğretmenlerinin koordinasyon ve gözetiminde Kitap Okuma Yarışması, Şiir Gecesi, Bilim Fuarı, Münazara gibi etkenliklere imza atan Emine Göncü Anadolu Lisesi öğrencilerinden Ömer Faruk Altun, Muhammed Emin İrcan, Yusuf Kılıç, Esra Üçbudak, Ebru Kaya, Berfin Yıldırım, Yusuf Samet Sakızcı, Muhammed Yıldız, Ömer Faruk Çiftçi, Hüseyin Serhat Çelik, M. Furkan Kasap, Mahmut Emre Pehlivan, Nevroz Kaplan, Enes Nuri Yüksel, Muhammed Ayneli Öğretmenleri Hidayet Direkli, Aslı Sözen ve Mehmet Kavuşak gözetiminde yaklaşık 3 aylık bir hazırlık sonrasında muhteşem bir tiyatro gösterisi sahneledi.

Dün akşam DSİ Konferans Salonunda sahnelenen tiyatro gösterisine Okul Müdürü Murat Demir, Okul Aile Birliği Başkanı İshak Polat, Öğretmenler, öğrenciler ve öğrencilerin aileleri katıldı. Tiyatro gösterisi öncesinde bir konuşma yapan Okul Müdürü Murat Demir kültür sanat etkinliklerinin önemine vurgu yaparak; ' Eğitim öğretim sadece ders değildir. Öğrencilerimizi geleceğe hazırlarken alnı zamanda kültür ve sanatın hayatımızdaki önemini de onlara yaşatarak öğretiyoruz' dedi. Daha sonra 4 ayrı skeç canlandıran öğrenciler katılımcılar tarafından bol bol alkış alırken salon adeta kahkaha seline boğuldu.

Gecenin finalinde hep beraber seyircileri selamlayan tiyatro ekibinin üyeleri desteklerinden dolayı öğretmenlerine ve kendilerine eşlik ettiklerinden dolayı katılımcılara teşekkür ettiler. Çocuklarının tiyatro gösterisinden oldukça mutluluk duyan veliler ise katkılarından dolayı öğretmenlere ve okul yöneticilerine teşekkür ettiler.