Haber Merkezi / TFF 3. Lig 3. grupta mücadele eden Karaköprü Belediyespor ligin 10. Haftasında deplasmanda oynayacağı Kızılcabölükspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Harran Üniversitesi stadında yapılan idmanda kırmızı siyahlı takım yoğun bir tempoda çalışarak maça hazırlanıyor.
Geçen hafta Düzyurtspor karşısında üstün oyununa rağmen son dakikalarda yediği gollerle sahadan beraberlikle ayrılan Karaköprü ekibi, Kızılcabölükspor deplasmanında galibiyetle ayrılarak bir seri yakalamak ve üst sıralara tırmanmak istiyor.
Teknik direktör Bülent Topuzoğlu yönetiminde yapılan idmanda futbolcular hız ve dayanıklılık çalışmasının ardından çift kale maç yaptılar.
Geçen hafta çok iyi bir oyun sergilemelerine rağmen istemedikleri bir sonuç aldıklarını söyleyen Teknik direktör Bülent Topuzoğlu, Kızılcabölük maçını kazanarak bunu telefi etmek istediklerini söyledi.
Topuzoğlu şöyle konuştu: 'Düzyurt maçında birçok pozisyon bulduk ve erken gollerle öne geçtik. Çok farklı bitecek maçın böyle sonuçlanması bizi üzdü. İç saha avantajımızı maalesef kullanamıyoruz ve bu bizi etkiliyor. Önümüzde Kızılcabölük maçı var, oradan puanlarla dönüp seri yapmak ve üst sıralara tırmanmak istiyoruz.'
Karaköprü Belediyespor TFF 3. Lig 3. grupta 9 maçta elde ettiği 11 puanla 9. Sırada yer alıyor