Haber Merkezi / Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde sürdürdüğü dezenfekte ve hijyen çalışmalarına devam ediyor. Önceki günlerden itibaren rutin hijyen uygulamalarını vatandaşların hassasiyetini ön planda tutarak sıklaştıran ve son olarak Corona Virüse (COVID-19) karşı alınan önlemler çerçevesinde çalışmalarını artıran Büyükşehir Belediyesi, dün de tüm toplu taşıma araçlarının yanı sıra Zabıta Müdürlüğü, Göçmen Bilgilendirme ve Koordinasyon Merkezi, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Büyükşehir Tenis Dünyası, Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği, Ticaret İl Müdürlüğü, Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Şube Müdürlüğü, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat Bankası, Yapı Kredi Bankası, GAP Tarımsal Arastırma Enstitüsü, TMO Toprak Mahsulleri Ofisi, Belediye Spor Tesisleri, Sosyal Yardım Şube Müdürlüğü, Sarayönü PTT binalarının dezenfeksiyonunu gerçekleştirdi.
Olası virüs kaynaklı rahatsızlıkların yayılmasını önlemek için dezenfekte solüsyonu içeren ve ince püskürtme tekniği kullanan Büyükşehir ekipleri, önümüzdeki günlerde de uygulamalarına devam edecek. Vatandaşlar hassasiyetinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'e ve Büyükşehir ekiplerine teşekkür etti.

PANİK YOK; TEDBİR VAR
Büyükşehir Belediyesi çalışmalarını sürdürürken, uzmanlar vatandaşların bu süreçte temizlik ve hijyen koşullarına daha da dikkat edilmesi konusunda uyarılarına devam etti. Sosyal iletişimde dikkat edilmesi gereken hususların da altını çizen uzmanlar, kişilerle diyalogda en az bir metre mesafeyi hatırlatırken, olası septromlarda vatandaşların mutlak suretle hastanelere başvurması gerektiğini belirtti.